Hande
02 Ekim 2024 22:29

Merhabalar. Dyson beni oldukça mağdur etti. Kentpark Dyson mağazasından Airwrap aldım ancak bir başlığını kullanırken makine kendiliğinden duruyor ve kırmızı ışık yanıp sönüyordu. Ürünü sıfırıyla değiştireceklerini söylediler. İkinci kez sıfır olduğu söylenen ürün geldiğinde ise fırçalı başlığının fırçaları tamamen ezilmişti ve makinenin kendisiyle aynı renkte değildi. İkinci makinenin iadesini talep ettim. Neredeyse 1 ay oldu ve henüz para iadesi yapılmadı. Param iade edilmeden, Media Markt’ın sitesinden üçüncü kez Airwrap aldım. Ürün bugün elime ulaştı ve bu ürün de sıkıntılı geldi. Makineyi kapattıktan sonra 6 saniye kadar frekans sesi gelmeye devam ediyor ve yine başlığı takınca makine duruyor. Belli ki piyasadaki ürünler %100 kusurlu. Dyson mağduriyetimi gidermek için hiçbir şey yapmadı.

04 Ekim 2024 11:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Ayse
30 Ocak 2024 11:39

Garanti Kapsamındaki Dyson Airwrap İçin Stok Sorunu Ve Mağduriyet

Aysun
05 Ağustos 19:49
Mirhan sonuçtan hiç memnun değil

Mirhan
08 Ocak 13:50
Roza sonuçtan hiç memnun değil

Roza
10 Ocak 17:05