Senel sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Media Markt Alım Nedeni İle Üst Modele Geçemedim.

Senel
14 Mayıs 2024 18:38

1 yıl önce Dyson V15 almak istemişken tüm stokların tükenmesi nedeniyle (Dyson'a Media Markt'a çok gidip geldim, stoğa girip girmediğini sormak için) V12 almak zorunda kaldım. Tam 1 yıl sonra motor arızası nedeniyle Ankara Kentpark'taki yetkili servise kendim götürdüm ve serviste motor değişimi olabileceğini söylediler. Ben de bir üst modele geçmek istediğimi, değişim olursa sevineceğimi belirttim, not aldılar ve sonunda değişim iade hakkı aldım. Buraya kadar her şeyden çok memnundum çünkü herkes çok anlayışlı ve ilgiliydi. Ancak ben Media Markt'tan ürünümü aldığım için bana ilk bu durumu anlatan arkadaş, Media Markt'tan V15 ile değişim yapamayacağımı, sadece V12 değişimi yapabileceğimi veya para iadesi yapabileceğimi söyledi. (Para iadesi de 1 yıl önceki ödediğim ücret) Ben bir üst modeli nasıl alabileceğimi sormama rağmen bana yol gösterilmedi. Bunun üzerine Media Markt'taki Dyson yetkilisine gittim ve o da buradan V15 değişiminin olmayacağını, ancak V12 değişimi yapabileceğimi, V15 veya daha üstünü alamayacağımı belirtince mecburen V12 değişimi yaptım. Bugün bana Dyson'dan tekrar ulaşıldı ve değişimin iade yapılabileceğini, istersem Media Markt'tan iade işlemi yapıp Dyson'dan kalan farkın halledileceğini ve üst model için fark ödeyerek geçiş yapabileceğim söylendi. Ben de bir önceki gün değişim yaptığımı ve koliyi hala açmadığımı belirtsem de işlem gerçekleştiği için üst modellere geçemeyeceğimi belirttiler. Ben geçen sene de üst modeli almaya çalışırken alamadığımı ve yine mağdur olduğumu düşünüyorum. Tekrar Dyson'a bildirimde bulundum ama bir sonuç alamayacağımı söylediler. Lütfen destek olursanız sevinirim.

20 Mayıs 2024 11:23 (Şikayetten 5 gün sonra)

Senel
03 Temmuz 2024 01:22

Hiç kimse iletişime geçme gereğinde bile bulunmadı pes

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Nisan 2024 11:27
Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Ayten
14 Haziran 2024 16:36
Erman sonucu yetersiz buldu

Erman
15 Mart 2024 22:45

Beytullah
30 Ocak 2024 12:19
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Berrin
16 Eylül 2024 17:48