Tuğba sonuçtan çok memnun

Dyson Pnömatik Başlık İle İlgili Sorun

25 Temmuz 2023 12:23
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“Çok memnunum”

Yaklaşık bir ay önce Dyson Cinetic™ Big Ball Animal Pro 2 süpürge satın aldım. Süpürgenin tüm malzemeleri plastik ve sert bir darbe karşısında kırılacakmış gibi duruyor. Ayrıca Pnömatik başlık başlık altında yer alan kırmızı iki adet şerit var. Sanırım sert zeminleri çizmesin diye yapılmış. Halımı süpürürken bu başlığın altındaki şerit çıktı. Yapışkanla yapıştırılır fakat neden çıksın? Dyson gibi kaliteli bir markaya yakıştıramadım.

25 Temmuz 2023 12:29 (Şikayetten 6 dakika sonra)

25 Temmuz 2023 20:41

Şikayetim aynı gün çözüldü. Üstelik garanti kapsamında olduğu için yeni başlık göndermeyi teklif ettiler. Problemim çözülmüş oldu. Dyson markasına çok teşekkür ederim.

04 Aralık 2024 08:51

Çok memnunum

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
04 Aralık 2023 15:15
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Gülhan

Dyson Başlık Şeridi Düştü
Türkan sonuçtan çok memnun

Türkan
10 Ağustos 2024 00:23
"Dyson a mağduriyetimizi giderdiği ve markasının arkasında durarak yeni ürün gönderdiği için teşekkür ediyorum"
Dyson Başlıkların Kırılması Ve Çabuk Yıpranması
Dyson Kategorileri