Berat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11 Süpürge: Batarya Ve Parça Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

30 Aralık 2024 20:44

2021 yılı Ocak ayında aldığımız V11 model Dyson kablosuz süpürgemizi kullandıktan sonra şarja taktık ve hiç şarj etmedi. Müşteri hizmetlerini aradık ve yeni batarya almamız gerektiğini söylediler, fiyatı ise 5000 TL. 4 yıldır haftada max 3 saat bile kullanılmayan ve sürekli orta güç modunda kullanılan bir süpürgenin batarya ömrü nasıl bitebilir, anlaşılır gibi değil. Sözde 2000 saat üzeri testlerden geçiyormuş. Geçen senede süpürme başlığının içindeki plastik bir parça kırıldığı için ve yedek parça tamiri olmadığı için 3000 TL vererek yenisini almıştık. Firmanın satış sonrası bozulan/çalışmayan her bir parçanın yenisini almak zorunda kaldığınız bir sisteme dayalı. Aksi halde çöp olacak o kadar para verip aldığınız süpürge.

profile profile
03 Ocak 2025 13:49 (Şikayetten 3 gün sonra)

Gülçin

Merhaba Berat Bey, Bu platform da 35000 den fazla şikayet var Dyson hakkında. Öyle bir imaj sergiliyorlar ki, marka bilinirliği o kadar fazla ki, kimse şikayet var platformuna bakma ihtiyacı hissetmiyor, ancak problem yaşayınca insanlar farkına varıyor. Ben de V11 Absolute süpürgede şu anda aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Parça yok. Kendilerine yıl sonuna kadar süre tanıdım, yoksa Ticaret Bakanlığı ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirttim. Şu ana kadar geri dönüş olmadı. Yarın itibariyle gerekli aksiyonları alacağım. Parça bulundurmamaları, çok kısa zamanda ürünlerin arıza vermesi ve doğru düzgün bir teknik servislerinin olmaması kesinlikle kabul edilebilir değil. Ticaret Bakanlığına göre en az 10 yıl firmaların yedek parça bulundurma zorunluluğu var, ancak bunların hiç yedek parçaları yok. İnsanlar beklemekten artık bıkarak başka marka ürün alıyorlar. Dyson gerçekten büyük bir pişmanlıkmış.

Berat

Ve bütün parçaları da çok pahalı. Bir batarya 5000 TL. Ki şu an stokta yok gelene kadar muhtemelen daha da artacak. Dolayısıyla bu parayı vereceğime yeni ve kesinlikle başka marka (satış sonrası daha sağlam, parçalarına daha kolay ve makul fiyata ulaşabileceğin) bir süpürge alırım. Kesinlikle sadece reklamlarına aldanıp ürünü almamak, aldıktan sonraki aşamalarını da araştırıp öyle almak gerekir. Zira Dyson süpürgeyi aldıktan 2 sene sonra her sene bir parçasına bir sürü para vermek zorunda kalacaksınız.

Gülçin

Merhaba Ramazan Bey, Bu platform da 35000 den fazla şikayet var Dyson hakkında. Öyle bir imaj sergiliyorlar ki, marka bilinirliği o kadar fazla ki, kimse şikayet var platformuna bakma ihtiyacı hissetmiyor, ancak problem yaşayınca insanlar farkına varıyor. Ben de V11 Absolute süpürgede şu anda aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Parça yok. Kendilerine yıl sonuna kadar süre tanıdım, yoksa Ticaret Bakanlığı ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirttim. Şu ana kadar geri dönüş olmadı. Yarın itibariyle gerekli aksiyonları alacağım. Parça bulundurmamaları, çok kısa zamanda ürünlerin arıza vermesi ve doğru düzgün bir teknik servislerinin olmaması kesinlikle kabul edilebilir değil. Ticaret Bakanlığına göre en az 10 yıl firmaların yedek parça bulundurma zorunluluğu var, ancak bunların hiç yedek parçaları yok. İnsanlar beklemekten artık bıkarak başka marka ürün alıyorlar. Dyson gerçekten büyük bir pişmanlıkmış.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgenin Şarjı Hızlı Bitiyor!

14 Nisan 2024 15:42

Zehra