Dyson V15 Detect Simit Kırıntısını Bile Çekmiyor!

Demet
10 Ekim 2024 16:59

2023 6. Ayda aldığım Dyson v15 ışıklı başlığı bozuldu. Ürünümü Trendyol üzerinden satın aldım geldiğinde Dyson WhatsApp hattından kaydettirmeme rağmen kayıt yok diyorlar satıcı firmadan orijinal Dyson logolu fatura talep ediyorlar. Yaklaşık 20 gündür müşteri hizmetleri ve satıcı firma arasında çözüm bulamıyorum. Bu kadar para verip aldığımız ürünün sorununu 20 günde çözemiyorsan bu paraya satmayacaksın ürünü.
Çok ağır, yerdeki simit kırıntısını bile çekmiyor. Sorunum, malzemeleri çok kalitesiz. Para hakkını vermiyor. Sorunum cumaya kadar çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim.

14 Ekim 2024 14:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Demet
14 Ekim 2024 14:12

Müşteri hizmetleri beni aradı. Şikayetinizi gerekli yerlere ileteceğini söyledi bu kadar. Ben zaten 1 aydır gerekli yerleri arıyorum buna rağmen çözüm bulunamıyor.

Tarık sonuçtan memnun

Tarık
12 Eylül 2024 15:14
"Geçte olsa ilgilendikleri için teşekkür ederim."
Dyson V15 Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Kemal sonuçtan memnun değil

Kemal
31 Ağustos 2023 22:31
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
10 Aralık 2024 12:08
"Bu konuda şikayet var uygulamasının da desteği için teşekkürler."
Dyson V15 Süpürge Başlık Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
06 Aralık 2023 12:27