Didem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Detect Süpürge

Didem
20 Mart 2024 22:35

Dyson V15 Absolute Detect süpürgemle ilgili bir aydır sorun yaşıyorum, henüz bir yılını doldurmadı. WhatsApp üzerinden iletişime geçmeye çalışıyorum, fakat sürekli aynı otomatik yanıtı alıyor ve bir telefon numarasına yönlendiriliyorum. Eğer verilen WhatsApp hattından yardımcı olunmuyorsa, neden bu hizmet sunuluyor ve neden buraya yönlendiriliyoruz? Arama imkanım olsa, zaten ilk tercihim bu olurdu. Ben yazılı olarak iletişime geçip sorunun çözülmesini istiyorum. Süpürge ilk açıldığında dört-beş kez kendi kendine duruyor. Hem sesi hem de çekişi duruyor. Altıncı seferde basıldığında çalışmaya başlıyor. Süpürgeyi aldığım ilk ayda toz haznesi ile ilgili bir problem yaşamıştım, şimdi ise bu sorun da eklendi ve gerçekten pişmanım. Bu sorunumla ilgili olarak ivedilikle dönüş yapılmasını bekliyorum. Gerekli videoyu ekliyorum.

01 Haziran 2024 17:09

Dyson arızalı olan süpürgenin değişimini onayladı ama stok yok diyerek para iadesine yönlendiriyor ve güncel süpürge fiyatı tam iki katı olmuş mart ayından beri mağduriyetim giderilmedi. Süpürgeyi alalı bir sene oldu slip bulun iade fatura kesin vs gibi bir sürü istek. Faturam elimde bu sürecin bir an evvel çözülmesini istiyorum

23 Mart 2024 12:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Didem
26 Mart 2024 13:00

Ana gövdenin Sipariş kaydı biraz geçte olsa bugün oluşturuldu çözüme kavştugu için teşekkürler

Didar sonuçtan hiç memnun değil

Didar
07 Kasım 2023 09:09

Dyson V15 Bozuk Cihaz Gönderildi!

Beyza
28 Ekim 2023 12:17
Ceyla sonuçtan memnun

Ceyla
22 Nisan 2024 15:34
"Müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor hatta imkansız. Ancak şikayet sonrası dönüş yapan yetkiliniz son derece çözüm odaklı ve ilgiliydi. Yedek parçayı yolladı. Teşekkürler"
Dyson Kategorileri