12 Aralık 2023 21:01
12 Aralık 2023 11:35

Çok çok az kullanılmasına rağmen durduk yerde böyle mor plastikleri çıktı. Ürün yeni. Hatta son taksitini bu ay ödedim. Ve böyle 10 yıllık makine gibi duruyor. Biz özel ürün siye özenli kullandıkça gözüne baktıkça böyle deforme olmuş halde görüntü oldu.

15 Aralık 2023 12:53 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgi
Sevgi

Aynı sorun bende de oldu alalı 1 yıl oldu

Özlem
Özlem
Şikayeti Çözüldü

Ben de 3 hafta oldu kullanım hatası dediler bana ben dedim oraya ne dokunuyorum ne de koltuk altına girecek bir koltuğum yok dedim süpürmeye engel değil deyip beni başından savdılar Dyson o kadar para verip çözmüyorlar sorunu çok yazık ve 4 kez supurmemde oldu boyası kalkan yerler var çok yazık

Pınar

Kullanım hatası olması zaten mümkün değil, yere sürten bir bölüm değil. Bana söylenen şey süpürgenin çalışmasını engelleyecek bir parça olmadığını bu nedenle yapacakları bir şey olmadığını eğer herhangi bir şekilde hani hava üflüyorsa çekiminde performansının düştüğünü düşünüyorsanız yetkili servise gönderin tamir etsinler dedi. Bende mor plastik için yollarım, onu yapayım derken başka bir yeri zarar görür bir de diye göndermedim. Ama Tadım kaçtı çünkü çok az ve dikkatli kullanıldığı halde böyle deforme oluyorsa, normal süpürgelere davrandığımız gibi hoyrat ve sık kullansak ne olacak. Bu paralara değmezmiş almaya.

Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Dyson İade Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet Ve Çözüm Arayışım

Yeşim
23 Eylül 2025 14:57
dyson-iade-surecinde-yasadigim-magduriyet-ve-cozum-arayisim-2.jpg
dyson-iade-surecinde-yasadigim-magduriyet-ve-cozum-arayisim-1.jpg

Dyson V15 Arızası Sonrası Farklı Renk Gövdeyle Estetik Kaybı Yaşadım!

Didar
11 Ağustos 2025 13:30