Kadir
21 Ekim 2024 04:07

Dyson V15 Süpürgemi aldığımızdan beri tam oturmayan sallanan borusu vardı. Daha sonra silikon mor kısmi kendini salıverdi sarkmaya başladı. (Daha sonra hali süpürme başlığının tekerlek kısmi sürekli çıkmaya başladı) başlık sorunundan sonra bu sorunları servisle görüştük. İncelenmesini ve gerekli işlemlerin yapılmasını istedik. ((alerjik astım olan oğluma doktor tavsiyesi üzerine çok zor sartlarda para biriktirerek aldığımız Dyson V15) ) servisten bize muadil bir başlıkla ve motor gücü çok zayıflamış bir şekilde gönderildi. Eski performansı asla yok. Hiç memnun değilim. Benim gönderdiğim süpürge bu değil. Motor gücü süperdi ilk açılışta kırmızı modda açılıyordu şu an mavi orta modda açılıyor! O kadar güçlüydü ki makinem kırmızı modda halıyı süpüremiyordum. Simdi inanılmaz güçsüz. Sapasağlam gönderdiğim makinemin motoru mahvolmuş şekilde geldi! Sadece başlık sorunum vardı. Motoru zayıflamış bozulmuş durumda bana geri teslim ettiler. Defalarca oğlumun alerjisi var çok zor sartlarda aldım bir daha alamam dememe rağmen ve muadil baslık asla kabul etmiyorum. İstemiyorum orijinal baslık istiyorum. Deneme rağmen hiç umursamadılar hiçbir şey yapmadılar. Motoru temizlendi diye not düşmüşler. Mahvettiler makinemi Sapasağlam makinem mahvoldu Tüketici Hakları ve gerekli mercilere şikayette bulunacağım. Hasta oğlum çok rahat etmişti bu süpürgeyle şu an ne yapacağımı şaşırdım. Eskisi gibi asla temizlemiyor gelen başlık çok farklı hiç memnun değilim! Motorunu da çekim gücünü de mahvetmişler. Keşke hiç güvenip yollamasaydım. Yetkili biri arasın bir en üst yetkililerden biri kimse lütfen o arasın diyorum ne arayan var ne soran.

23 Ekim 2024 12:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

Berna
25 Mart 2024 11:59

Dyson Süpürgemin Çekim Gücü Ve Servis Sorunları

Sedanur
01 Ocak 17:02
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Yıldız
22 Ekim 2024 16:11