Bebek Mağazasında Müşteri Hizmetleri Krizi

Elçin
13 Kasım 2024 01:15

12 Kasım tarihinde Forum İstanbul Ebebek mağazasında değişime gittim. Daha öncesinde almış olduğum pakete monteli oyuncağı (tabi ki yıpranmamış) olarak yerine başka bir oyuncakla değiştirmek istedim. Sadakat bölümüne giderek bekledim, defalarca seslenme rağmen 5 dakika içerisinde kimse gelmedi. Sonrasında bir bayan değişimi ben yapacağım ama biraz bekleteceğim telefonumu şarja takıp geleceğim dedi! Burda anlayamadığım şey bir çalışan (bebekli) bir müşteriyi nasıl bu kadar rahat bekletebiliyor? Tamam deyip bekledim sonrasında çalışan başka bir müşteriyle gelip bana yine beklememi söyledi. ( gelen adamın işlemini yapacaktı) Öncesinde beni beklettiğinden kaynaklı biraz gerildiğimi görünce hemen akabinde benim değişim işlemimi yaptı. Fakat bu tarz şeylerin değişimini kabul etmiyoruz normalde değiştirmeye bilirdim inisiyatif uyguladım şu an dedi. Buna istinaden bende oyuncağın paketine bağlı olduğunu kaldı ki bunu alırken söylemeyip değişimde böyle söylemelerinin çok uygunsuz olduğunu belirttim. Çalışan kız iade çeki basıp beni işlemin devamı için kasaya yönlendirdi... Zaten sonrası burda başlıyor. Defalarca Ebebek i tercih edip alışveriş yapmamdan kaynaklı çok iyi biliyorum ki değişimlerde işlemin devamı sadakat merkezinden devam edebiliyorken sırf benim işlemimle uğraşmamak adına üstelik bebekli biri olarak beni oyalamak adınada kasaya yönlendirdi. Bir 10 dakikadan fazla da kasada beklemişimdir zaten. Sonrasında haliyle bebeğim sıkıntıdan da darlanmaya başlayınca onu sakinleştirmeye çalıştım ve aldığım oyuncağı yaşanılan durumdan mütevellit gerilip iade etmeye kadar verdim. Hatta bez ile değişim yapmayı düşündüm. Bezlere bakarken aradığım bezi bulamayınca yardım için bekledim. Sonrasında bulamayınca ve bebeğimde durmayınca aceleyle yanlış almış olduğum bez ile tekrardan ebeveyn merkezine gittim. Yine biraz süre bekledikten sonra isimliğinde yönetici yardımcısı yazan aynı kadın, ismi yanlış hatırlamıyorsam h... A idi ama soy ismi kesin a nokta nokta idi. Beni gördüğünde yine mutsuzluk ve memnuniyetsizlik bir tavırla ne olacak bu? Şeklinde asabi bir tavırla konuşamaya başlayınca bende sinirlenerek, değişim olacak az önce de işimi sallayarak yaptın bunu da sallama lütfen dedim ve bir anda bana bağırarak benimle düzgün konuş sen kimsin kendini ne sandın acaba diyerek bana çıkışta bulundu. Kucağımda bebeğim karşımda bu saygısız kadın! Adı üstünde bebek mağazası ve bu mağazaya yakışmayan bir yönetici adayı. Esefle kınıyorum. Lütfen personellerinizi iyi seçin.

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
12 Eylül 2023 00:31
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
14 Şubat 2024 23:42
Ebebek Oyuncak İadesi Almıyor
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Bilge
21 Kasım 2023 15:13
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
16 Mayıs 2025 00:35