Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
13 Haziran 2024 22:27

İstanbul Viaport Asia AVM E-Bebek mağazasından 9 Haziran 2024 tarihinde 2 adet emzirme atleti satın aldım. Eve gelip denedim ve bedeni uymadığı için 13 Haziran 2024 günü değişim yapmak üzere aynı mağazaya gittim. Reyon görevlisi siyah saçlı bir hanımefendi (ismine bakmamışım) ve yakalığında B**** k. Yazan diğer bir reyon görevlisi hanımefendi ile birlikte bana "Atletleri nereden aldınız, kutusu nerede bunun? " gibi yargılayıcı sorular yönelttikten sonra "Hijyenik ürün bunu değişim veya iade alamayız." dediler. Çok sinirlendiğimi belirtmek isterim. Emzirme atletleri mağazanın içerisinde kutusuz, açık ve askıda asılı şekilde bulunmaktadır. Kutusuz vaziyette satın aldım. Ürünleri satın alırken de kasada bana hiç kimse "atletlerde değişim olmuyor" şeklinde uyarıda bulunmadı. Biz doğacak bebeğimizin tüm ihtiyaçlarını gerek mağazanızdan, gerek e-bebek uygulamasından satın aldık ama tarafınızca mağdur edildik. En kaliteli iç çamaşırı mağazalarında bile mayo, bikini, sütyen, atlet deniyoruz. Ben emzirme atletinizi mağazanızda deneme kabini olmadığı için evimde deneyip gelip mağazanıza beden uymama nedeniyle değişim talebinde bulundum. Ama kurum sizler kurum olarak resmen müşterinize "460 TL'nizin üzerine soğuk su için" diyorsunuz. Bilmediğim ve bilgilendirilmediğim halde bu muameleye maruz kaldım. Kesinlikle şikayetçiyim. CİMER'e de şikayet edeceğim. Saygılarımla.

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
09 Temmuz 2025 18:12
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Fatmanur
28 Kasım 2024 21:31
Kırık Ürün Ve Yetersiz Hizmet

Rüya
20 Nisan 2025 19:17
Yanlış Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Çözüm Süreci
Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Şeyhmus
11 Aralık 2023 17:11