Betül sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek Oyuncak Tüm Vidalarını Açıp Zorla Sattılar İade Olmuyor Dediler!

21 Eylül 2024 00:43

Ebebek lens Pendik şubesinde 20 Eylül 10-11 saatleri arasında alışveriş yaptım. Alışverişimde oyuncak dans eden kurbağa aldım. Kutusuna kurbağa zaten sabit değildi. Kutusundan çıkarıp kasadan geçtik. O sırada kasiyere eğer bozuk çıkarsa kutusuna ihtiyaç olur mu? Diye sordum. Deneyeceğiz dedi. Oyuncakta değişim iade olmuyor diye ekledi (kasadan geçmişti söylediğinde).

Daha sonra oyuncağı denemek için arkadan bir başka personel geldi ikisi birlikte oyuncağın pilini takmak için bütün vidalarını çıkarıp durdular ay bu yeni gelmiş nereden çıkacak nereden takılacak diye konuştular zamanım yok diye belirttim iki üç defa buna rağmen devam ettiler. Ben de bu sırada bütün vidalarını çıkardınız ben şekilde almam diye söyledim. Alacaksınız değişim iade olmuyor bunu bu şekilde kabul edeceksiniz diye tarafımıza söylemde bulundular.

Daha sonra h** isminde arkadan bir personel geldi sanırım mağazanın sorumlusu aynı şeyleri o da söyledi. Bütün vidalar söktükleri oyuncağı bana bir güzel sattılar zorla iade kabul etmediler üstüne üstelik nereyi ararsanız arayın biz bunu iade için gönderdiğimizde çalışıyor diye hiçbir şey olmayacak bunu bu şekilde gelip almak zorunda kalacaksınız yapacaksınız dedi h** denilen kişi.

Ben oyuncağı denemeyin demedim elbette deneyerek alacağız tüm videolarını söküp pilinin takılmayacağı yerlerdeki vidaların da söküp çıkarılan bir oyuncağı almak zorunda değilim bunu bana sormadan yaptılar bir de saygısız bir şekilde denemeden nasıl bulacağız tabii ki sökeceğiz dediler. Fakat pil yerini tüm vidaları söktükleri zaman bulamadıklarında bir güzel video açıp olduğuna bakmayı akıl ettiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gidip 350 TL gibi bir miktar olan bu oyuncağı iade etmek istiyorum.

Kesinlikle kabul etmiyorum. Beni orada zamanım olmamasına rağmen bekletip üstelik aheste hesta açtıkları tüm vidalarla o oyuncağı satmakla çileden çıkardılar. Ebebek'e ulaşıp durumu anlattım fakat geri dönüş yapılmadı. Mağazadan hiç çıkarmadığım kasadan geçer geçmez çalışanlar tarafından böylece açılan oyun oyuncağı almak zorunda değilim!

21 Eylül 2024 13:20

Bugün tarafıma ebebek tarafından ulaşıldı fakat ulaşılma sebebi telefondaki anketi düşük tuşlama idi. Kesinlikle yapmış olduğum şikayet kaydı ile ilgili bir ulaşım sağlanmadı üstelik bunu mağaza ile görüşmem gerektiği söylendi fakat zaten sorunu mağaza ile yaşayıp size ulaştım böyle bir saçmalık olabilir mi? 350 TL aldığım ürünü kesinlikle iadesini istiyorum eğer bu şekilde beni oradan oraya yönlendirip telefon mağazaya mağaza telefona atacak ise Tüketici Hakem Heyeti’ne kadar gidip şikayette bulunacağım.

İmtisal sonuçtan hiç memnun değil

İmtisal
06 Ağustos 2023 19:31
Habibe sonuçtan hiç memnun değil

Habibe
18 Eylül 2023 23:03