Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Emsan Beni Mağdur Etti

27 Mayıs 2024 10:52

Emsan kendi kurumsal web sitesi üzerinden bej renk hamur yoğurma makinesi aldım. O günkü fiyatı 4.499,10 TL idi. Hapsipay ödemesi ile 500 TL de iade kampanyası vardı, yani ürüne yaklaşık 4000 TL'ye sahip olacaktım. Emsan bana pembe rengini gönderdi. (Pembe renk diğerinden 200 TL daha ucuzdu.) Hatalı gönderilen ürünü iade koşulları içinde geri göndererek ücret iadesini talep ettim ve firmayla iletişime geçerek hak kaybımın engellenmesini talep ettim. Ücret iadesi gerçekleşince yenisini alabileceğimi söylediler. Kredi kartıma yansıyan ürünün ücretini ekstreme beraber ödedim ama hala ücret iadesi gerçekleşmedi. Bu arada kampanya bitti ve ürün şu an 5200 TL. Bütün bunların üzerine firmayı defalarca aramama rağmen dakikalarca müzik dinletilerek telefonda oyalanıyorum. Attığım maillere geçiştirici cevaplar alıyorum. Ücret iadesinin derhal yapılmasını ve almak istediğim bej renk ürünün fiyatını eski fiyattan alabilmek istiyorum. Ya da adresim belli, bej rengini gönderin. Firmadan kaynaklanan hatalı ürün gönderimi neticesinde mağdur edildim.

Mesut
Mesut
12 Haziran 2024 14:09

Ücret iadem yasal olan son gün içinde yapıldı. Söz verdikleri indirim kodunu tanımladılar. Yeniden sipariş verdim ama kendileri iptal ettiler bu sefer. Sorunca da, kargolanmadan önce zarar görmüş olduğunu tespit ettik, o yüzden iptal ettik dediler. Sanki koca firmada son 1 tane ürün varmış gibi. Üstelik paramı yine 10 gün beklettiler. Emsan'ın da kardeşi karacanın da önünden bile geçmem bir daha.

Saban
Saban

Karacada mi kotu cijtikaraca alacaktım ne qlaaz aekdas hepsimi kotu

Goksel sonuçtan hiç memnun değil

Emsan Mutfak Garanti Sürecinde Karşılaşılan Sorunlar

08 Ekim 2024 11:33
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 12:35
Emsan Markası İle Problem
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 19:29

Emsan Mutfak Kategorileri