Enpara Hesap Açma Sorunu Ve Müşteri Kriterleri

26 Aralık 2024 18:18

Enpara hesabım olmamasına rağmen hesap açamıyorum. 'müşteri kriterimize uygun değilsiniz' diyorsunuz, fakat ben hiçbir şey yapmadığım halde hesap açamıyorum. Ortada bir neden de yok; kredi kartı borcum yok, vergi borcum yok, sicilim tertemiz, bankalara borcum yok.

Bir şey yaptığım yok, neden yok? Her şeyi kanıtlayabilirim ama hesap açmak istediğimde açtırmıyorsunuz. Yardım istiyorum. Yardım eden de yok. 5 yıla yakındır deniyorum, ölünce mi hesap açmaya izin vereceksiniz, anlamış değilim. Yardım istiyorum, üst yetkili birinden.

24 Ocak 2025 15:52

8-10 yildir hesap açmaya çalışıyorum bankalarımız politikamız geregihesap açılamamaktadır diyor ben vergi mükellefiyim şirket hesabi açmıyorlar islerimiz çalıştığımız kisiler oradan yürüttüğü için hesap açmaya çalışıyorum yardımcı olan bir Allah'ın kulu olmaz mı yani kaç yildir deniyorum bir şey yapmadığım. Halde tertemiz bir kullanıcıyım. Devletimize vergisini veren sicili tertemiz olan icram yok kredi i kartım yok kredi borcu olmayan biriyim. Hesabıp açılmıyor neden açıklamıyorlar

26 Aralık 2024 18:42 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

27 Aralık 2024 09:36

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 27/12/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Sevgilerimizle Enpara.com

27 Aralık 2024 11:26

Herhangi bir yazi gelmedi mail

Tarik sonuçtan hiç memnun değil

Tarik
05 Şubat 2024 12:06
Enpara.com Hesap Açma Olumsuz

Erdem
07 Şubat 2024 22:41
Nima sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 19:02

Alican
20 Temmuz 2024 21:15
Enpara Hesabımı Kayıp Çalıntı Vermediğim Halde Kapatmış Ve Açmıyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2025 10:33

Enpara Kategorileri