Enpara İşsiz İnsana Ne Diye Kredi Verilir?

Fikret
21 Nisan 2023 03:13

Enpara'yı 5-6 yıldır kullanıyorum. Oğlum üniversitede okurken EFT ücretsiz diye almıştık. 30 yıllık öğretmenim. Oğlum üniversiteyi bitirdi, işsiz şu anda. Ancak Enpara, saymakla bitiremeyeceğim kadar kredi tahsis etmiş. Şu anda ben krediye müracaat ettiğimde olumsuz diyor. Ona bu kadar çok kredi nasıl verildi, anlamış değilim. İşsiz güçsüz bir insana neden kredi verilmekte? Borçlarını ben kapatıyorum. Maaşımın çoğu kredi ve kart borçlarını kapatmak için gidiyor. Aynı şekilde 2. Bir başka bankadan, d** kredi vermişler. Ben nasıl ödeyeceğim, şaşırdım kaldım. İşsiz birine nasıl kredi verirsiniz kardeşim. Bu insan nasıl ödeyecek diye düşünmüyor musunuz? Bu şikayetimi bankalar birliğini de yazacağım. Bana kredi kartı limitini verirken bile maaşımın 4 katını geçemez deniliyor ama işsiz güçsüz insana ver, babam ver. Gençlerin hayatını karartıyorsunuz! Geleceğini çalıyorsunuz! Aileleri bunalıma sokuyorsunuz! Aile içi kavgalara sebep oluyorsunuz! Sıkıntılara sebep olduğunuz için hakkımı size helal etmiyorum.

24 Nisan 2023 08:18 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

24 Nisan 2023 12:38

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 24/04/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Tam Ödeme Sonrası Kredi Kartı Limit Kısıtlaması

22 Mart 22:38