Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Eve İş Başvurusu Sürecinde Yaşanan İletişim Sorunları Ve Saygısız Davranışlar

03 Ağustos 2024 14:57

Ben 26 Temmuz tarihinde İzmit Yürüyüş Yolu Hürriyet Caddesi Eve Shop'a CV bırakmak suretiyle iş başvurusunda bulundum ve evraklarımı aynı tarih içerisinde eksiksiz olarak teslim ettim. Evrak toplarken tabii ki de masrafları cebimden ödemek zorunda kaldım. İmzalarımı attım. Mağaza sorumlusu O**** Bey ile bu süreçte iletişim halindeydim ve evraklarımı kendisi teslim aldı. Bana en geç sonraki hafta Cuma cevap geleceğini söyledi ancak asla aranmadım. Bu zaman zarfında birçok iş fırsatını da Eve mağazasına güvenerek reddettim ve koskoca bir hafta da buradan kaybettim. En sonunda O**** Bey ile neden aranmadığımı, işe ne zaman başlayacağımı sormak için iletişime geçtiğimde yine beni oyalayarak daha da ileri bir tarihte onay gelme ihtimalinin olduğunu söyledi. Sonrasında önüme daha iyi bir iş fırsatı çıktı ve "yasal hakkımı kullanarak" kabul ettim. Bu sebeple artık Eve ile çalışma durumumun kalmadığını haber vermek için O**** Bey ile tekrar iletişime geçtim ve kibarca durumu anlattım. Ancak O**** Bey "Neresiymiş o gireceğin yer söyle bana! Oranın ismini söyle bana ya! Ben sana pazartesi haber gelecek demedim mi!" diye bağırıp çağırdı ve resmen çocuk gibi azarladı ve telefonu suratıma kapattı. Bu aşamada genç bir kadına bir erkek tarafından yapılan bu sözlü şiddetin karşılıksız kalmamasını istiyorum. Ben kimseyi kandırmadığım gibi evrakları toplarken maddi manevi emek verdim. Bu zararlar maalesef yanıma kaldı. Tüm bunların ve O**** Bey'in saygısızlığının karşılıksız kalmaması için elimden geleni yapacağım. Çalışanınızın asıl hedef kitleniz olan kadınlara yaptığı bu davranışın yaptırımını bekliyorum. Ülkemizde kadın olmanın zorluğuna bir zorluk daha eklediğiniz için teşekkür ederim. Peşini bırakmaya niyetim yok çünkü haklarının farkında olan bir bireyim. Bundan sonra da Eve Shop'un önünden dahi geçmem.

05 Ağustos 2024 09:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında ilgili birimlere bilgi verilmiş olup gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla, Eve Mağazacılık

05 Ağustos 2024 12:53

Henüz bana bir dönüş sağlanmadı konuyla ilgili bekliyorum

09 Ağustos 2024 18:26

Hala bir dönüş yok

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
12 Ağustos 2024 15:15
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Müşteriyle Kaba Davranış Ve Haksız Muamele

Halime