Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Exxen Üyelik İptali Sonrası Yetkisiz Ödeme Çekme Sorunu

Exxen Üyelik İptali Sonrası Yetkisiz Ödeme Çekme Sorunu
30 Aralık 2024 17:38

Exxen deneme sürümü için hesap oluşturdum. Dolayısıyla kart bilgilerimi de girmiştim. Deneme sürümünden sonra memnun kalmadığım için hesabımı sildim. Ancak aylar geçmesine rağmen Exxen hala kartımdan para çekmeye çalışıyor. Hesabımı kapattığım için Exxen’e giriş bile yapamıyorum. Buna rağmen firma sürekli kartımı para çekebilmek için zorluyor. Allah'tan sanal kart kullanmıştım da çekemiyorlar bir şey. Ancak bu durumun devam etmesini istemiyorum. Deneme sürümü için bile olsa sitelerine bilgilerimi girdiğim için çok pişmanım.

30 Aralık 2024 17:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)
30 Aralık 2024 17:47

Sayın Hasan T. ; 30.12.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi

09 Ocak 2025 18:20
exxen-uyelik-iptali-sonrasi-yetkisiz-odeme-cekme-sorunu-1.jpg

Yazımın sonrasında telefonla aranarak hesabımın askıya alındığını ve iptal edilmediği söyledi. Hesabıma siteni üzerinden giriş yapamıyorken hesabım nasıl oluyor da silinmek yerine askıya alınıyor anlamadım. Sonrasında telefonda hesabımı silmek istediğimi artık kartımdan para çekilmeye çalışılmamasını istediğimi belirttim. Telefondaki görevli hesabımın silindiğini söyledi. Ancak gelin görün li 30 Aralık tarihinden beri sanal kartımdan en az 5 defa Exxen platformu para çekmeye çalıştı. Kazara sanal kartımda bakiye olsa, kullanmadığım ve iptal ettiğim platform hesabımdan para çekecekti. Bu durumun artık son bulmasını ve iptal ettiğim üyelik sonucunda kartımdan para çekilmeye çalışılmamasını talep ediyorum lütfen artık.

11 Ocak 2025 13:41

Hale sonuçtan çok memnun

Hale
05 Haziran 2025 12:38
"Destek ekibine hızlı bir şekilde iptal işlemini gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim. Ancak keşke hem kendilerini hem bizleri uğraştırmayıp uygulama üzerinden iptalimizi sağlayacak algoritmayı geliştirseler :)"

Burak

"Teşekkür ederim."
Selin sonuçtan çok memnun

Selin
22 Eylül 2024 16:53
"İlginiz için çok teşekkür ederim. Sizden daha hızla şikayete yanıt veren bir firma, platform görmedim."
Aişe sonuçtan çok memnun

Aişe
18 Mayıs 2024 22:41
Exxen Üyeliğimi İptal Etmeme Rağmen Para Çekmeye Çalışıyor.

Exxen Kategorileri