Abdullah sonuçtan memnun

08 Aralık 2024 09:59
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

FLO uygulamasından bana 4000 TL üzerine 2000 TL hediye çeki tanımlandı. İki ayakkabı ve iki çorap alarak 4129.96 TL ödeme yaptım. Ayakkabıları 42 numara sipariş verdim, biri oldu, diğeri büyük geldi. Müşteri hizmetlerini aradım, 28 Kasım'da bana FLO mağazalarına giderek değişim yapabilirsiniz dedi. Peki numara bulamazsam başka bir ayakkabı alabilirsiniz. Bedeli ayakkabının üstünde olduğunda indirim kuponu geçerli olduğunu öğrendim. Buna istinaden 110 km giderek Zonguldak FLO mağazasına geldim. Bana ayakkabının numarası yok, Türkiye genelinde de yok, yeni ayakkabı alacaksınız, ayakkabıya indirim kuponunu düşerek 2399.99'dan 1237.75 düşüyor dediler. Müşteri hizmetleriyle de görüştüm, öncesinde verdikleri cevabın tersini verdiler. Ben bu ayakkabıyı ve çorapları farklı bir uygulama üzerinden almış olsaydım 2850 TL tutuyordu. Burada kampanyayı değerlendireyim, 700 TL karım olur dedim ama mağdur oldum. Diğer insanların da benim gibi mağdur olmasını istemiyorum. Daha güvenilir, problem yaşamayacağınız uygulamalar var. Ben de böyle bir hata yaptım.

08 Aralık 2024 11:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Abdullah
Abdullah
24 Aralık 2024 03:14

Teşekkürler

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 21:09

15 Haziran 2024 02:18
FLO Ayakkabı FLO Gibi Bir Kurumsal Firma Tam Bir Hayal Kırıklığı Yaşattı😔
FLO Ayakkabı FLO Gibi Bir Kurumsal Firma Tam Bir Hayal Kırıklığı Yaşattı😔
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 20:39
Yanlış Gönderilen Ayakkabılar Ve Çözüm Eksikliği