Beyza sonuçtan memnun

Polaris Bot Ve Butigo Çanta: Kalite Sorunları Ve Yetersiz İnceleme

21 Aralık 2024 01:05
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
“Olumlu geri dönüş sağlandı, ilgilenenlere teşekkür ederim ama yaşadığım olumsuz deneyimlerden sonra artık FLO markasını tercih etmeyi düşünmüyorum”

Hakiki deri Polaris marka aldığım bot, 10 günün sonunda 2 yıldır kullanılıyormuş görünümüne büründü, üstelik kullanım talimatlarına uygun olarak kullanmama rağmen. Ayrıca sağ ayak topuğumu çok acıttı ve sağ ayak bileğimi incitti. Altı yağmurda jilet gibi kaydı, tamam kaymaz taban yazmıyor ama yağmurda kayan karda ne yapar acaba? 34 Levent Özdilek AVM mağazasına bu şikayetlerle ürünün incelenmesi için teslim ettim ve bana 3 gün sonra 'üründe hata bulunamamıştır' diye mesaj geldi. Ürünün yeniden incelenmesini talep ediyorum, çünkü ayağımı gerçekten acıttı, parasında değilim. İhtiyacı olan birine vereyim diyorum ama vicdanım el vermiyor ben bu kadar sıkıntı yaşamışken... Aynı mağazaya daha önce de Butigo markalı bir çanta teslim etmiştim ve çantanın sapı ile gövdesini bağlayan vidası ikinci gün çıktı, ben de yoğun olduğum için mağazaya geç götürdüm ama sonuç olarak kullanım kaynaklı değil, üretimin baştan savma olması ile ilgili. Ve bana gelen mesajda üretim hatası bulunmadığı ama memnuniyet için tamir ettikleriydi. Daha sonra kullanmaya devam ettim ve bu sefer de başka bir vidası çıktı. Artık daha fazla uğraşmak istemediğimden çantayı başkasına verdim. Yani özetle nedense o mağazadan incelemeye gönderdiğim ürünlerde bir hata bulunmuyor.

21 Aralık 2024 11:35 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Beyza
26 Aralık 2024 20:49

Tuncay sonuçtan çok memnun

30 Mart 2024 01:37
"Teşekkür ederim"
FLO Ayakkabı FLO Sözünde Durmuyor
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Babet Ayakkabı Ayağımı Yaraladı, İnceleme Sonucu Hayal Kırıklığı

29 Haziran 15:31
Arzu sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2024 08:57
"2 Aralık saat 12.27 de FLO müşteri hizmetleri tarafından talebim çözüldü ilgileri için teşekkür ederim Değişim veya para iadesi olarak kabul edildi Teşekkürler"
Hiranur sonuçtan memnun değil

21 Ocak 2024 12:14