Yanlış Sipariş Ve Defolu Ürün Sorunu

05 Aralık 2024 20:56

İnternetten aldığım ürün elime ulaşmadığı halde, sipariş kodları gönderici firma tarafından karıştırılarak tarafıma teslim edildiği görülmüştür. FLO'dan 2416055699-1 ve 2416055699-2 sipariş kodu ile 2 ayakkabı satın aldım. Gelen kargoda 2. sipariş kodu ile farklı ayakkabı gönderildi ama tarafımca 1. sipariş kodlu ayakkabıyı teslim aldım. 1. siparişimdeki Pabuçcity'nin ayakkabısı teslim edilmediği halde, kargodan teslim aldığım 2. sipariş kodlu Pembepotinin ayakkabısıydı. Gönderilen Pembepotinin ayakkabısı defolu gönderildi. Ben mail attım, firma telefon ederek bana para iadesi yaptı fakat sipariş numarası karıştırılan 1. siparişimdeki Pabuçcity'nin ayakkabısı tarafıma ulaşmadı. Aylardır müşteri hizmetlerini arıyorum, hiç çözüm bulunmuyor. FLO'ya mail atarak yanlışlığı anlattım, yine çözüm bulmadılar. Ekim ayından beri şikayetimi dile getirdim, kendi yanlışlarını düzeltmedikleri gibi mağduriyetimi de gidermediler. 2 ayakkabı parası ödedim, 5 Ekim'de tarafıma bir ayakkabı gönderildi. 2. ayakkabıyı ben teslim almadığım halde tarafıma teslim edilmiş olarak gözüküyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

06 Aralık 2024 14:44 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 15:11
Eksik Ürün İadesi Ve İletişim Sorunları
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 16:08
İsmet sonuçtan memnun

21 Aralık 2024 07:53
Orhan sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 15:12
"Şikayetim çözüldü teşekkür ederim"

Yanlış Ve Eksik Teslimat Kabusu

07 Nisan 22:37