Nihal sonuçtan çok memnun

Nihal
01 Aralık 2024 16:38
Nihal'ın Teşekkür Mesajı
“Siz şikayet vara sonsuz teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sorun çözüme ulastii”

Merhaba, geçen hafta bot aldım. Ancak en fazla 3 defa giyebildim, botun ikisinde de arka taban kısmında aşınmalar oldu. Ürünü iade etmek istiyorum. Güvenim ciddi anlamda sarsıldı bu markaya karşı. Ürüne 2.600 TL ödedim, mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

02 Aralık 2024 12:12 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Getcho Müşteri İlişkileri

02 Aralık 2024 12:18

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili 08504808122 numaralı memnuniyet hattımız üzerinden bizlere ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Getcho Müşteri İlişkileri

03 Aralık 2024 17:11

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında mail adresinize bilgilendirilme iletilmiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Getcho Müşteri İlişkileri

05 Aralık 2024 13:14

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz "30838997" numaralı konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Getcho Müşteri İlişkileri

Nihal
23 Haziran 17:57

Damla sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 11:04

12 Şubat 2024 19:56

Hakiki Deri Denilen Bot İlk Günde Açıldı İade Talebim Reddedildi

31 Ekim 10:06
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 23:16
Nişantaşı Shoes İnternetten Satın Alınan Botların Kalite Problemi Ve İade Süreci
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Cat-turkiye.com Cat Botu Ayağımı Mahvetti

13 Aralık 2023 15:38