Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

22 Ekim 2024 15:19

20 Ekim pazar, saat 17:36 da verdiğim sipariş içerisindeki 2 börek -teslimat öncesinde ya da esnasında bilgi verilmeden- eksik çıktı. Online desteğe bağlandım; ücret iadesi mi yoksa ürün değerinde kupon mu diyor. Ücret iadesi bahsetmeye değmeyecek rutin bir prosedür. Burada müşterinizin mağduriyeti önemsenip telafi edilmelidir. Canlı destek ve çağrı merkezi çalışanlarınız bunun neden bir sorun olduğunu anlamıyor. Buraya yazayım çünkü kurum öğretmiyor. Ben 6 kişilik bir arkadaş grubumla, 300 km uzakta 3 otel odası rezerve edebilirim. Yeterli sayıda oda sadece orada vardır mesela. Rezervasyon tarihinde otele geldiğimde ‘elimizde 2 oda var, 3. Odanın ücretini iade mi kupon mu istersiniz? ” denmesi yetmez. Ben o markayı, o esnada ihtiyaçlarıma
en uygun diye seçmişimdir
. Market ürünleri satan bir kurumun ‘börek’ eksik siparişi önemsememesi yanlıştır. Börek satıyorsanız, börek de bir sorun olarak size gelebilir. Kalp sağlığı için başka sektöre ulaşıyoruz; size de kağıt havlu, börek için. Bunu beğenmiyorsanız yanlış yerdesiniz. Konu, mağduriyetim için en başta 30-40 TL ek kupon (iade bedeli dışında) ile kapanırdı. Krize döndü çünkü çalışanlarınız bunun mağduriyet olduğunu düşünmüyor. En son arandığımda yetkiliye anlattım baştan. İade mi ücret kadar kupon mu dedi. Halen iade edilmedi mi diye sordum; onayınız olmadan edilemez dedi. Börek parasız alınamaz, alınmazsa da para ödenmez. İade keyfi değildir. Bunu yapalım mı demeniz ‘finans’ diye bir kavramdan uzak olduğunuzu gösterir. Özetle, böreğin siparişten çıkmamasının mağduriyet olduğunu size müşteriniz anlatmamalı. Siz bunu müşteriden önce bilip telafi etmelisiniz. 30 TL börek önemsiz ise, sorunumuzun ciddiye alınma kotası nedir? 6 lı tuvalet kağıdı mı? Bizler de bilelim ne ile mağdur edilirsek karşımızda muhatap buluruz. Dediğim gibi, çözüm merkezinizi hayati durumlarda aramamız pek olası değil. Çünkü hayati bir hizmet vermiyorsunuz. Yeniden bana ulaşırsanız ‘anlıyorum’ ile başlayan otomatik yanıtlarınız için zahmet etmeyin. ‘Finans’, ‘ekonomi’ ve ‘müşteri memnuniyeti’ kavramları öğrenin, öğretin. Hizmet sektöründesiniz. Sorunun değil çözümün parçası olun.

22 Ekim 2024 16:00

Gelmeyen ürünün ücretini biz istemeden iade etmediğinize göre; aramızda ‘paranın lafı olmaz’ samimiyeti var. Bizler yani müşterileriniz; bu tutumu mağduriyetimizin karşılanması esnasında da görmek isteriz.

Selen sonuçtan hiç memnun değil

Selen
11 Mart 2024 13:25
Getir Para İademi Yapmıyor!

Muammer
23 Aralık 2023 13:52
Getir Hem Getirme Ücreti Alıyor Hem De Getirmiyor

Nazan
15 Mart 2024 14:14
Getir Bana Tanınan Sürede Yemek Getirmedi Ücret İadem Yapılmadı
Mehdi sonuçtan hiç memnun değil

Mehdi
04 Ocak 2025 13:34
Ali sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 23:59

Getir Kategorileri