Saliha sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 17:28

17.05.2024 Gratis'in yapmış olduğu kampanyaya istinaden Body Fantasies markalı üründen İ***** K**** adına 8 adet sipariş verdik. Yıllardır kullandığımız ürün olduğu için stok amaçlı (4 adet benim için, 4 adet ablam için) ürünleri Gratis Çapa şubesinden 15 gün sonra teslim aldık. Gelen 8 ürünün 4 tanesi farklı kapak ve koruma bantsız geldi. Stok olsun diye aldığımız ve güvendiğimiz için ürünleri paketli olarak dökülmesin diye rafa kaldırdık. Kullanmak için paketleri açtığımızda ürünler arasında pakette ve kokuda fark olduğunu gördük ve hemen Gratis müşteri hizmetlerine bildirdik. Bize verilen cevap, 30 günlük iade süreniz dolduğu için yardımcı olamayız dediler. Kampanya adı altında stoktaki sahte ürünleri araya karıştırıp müşteriye yolluyorlar. Çevremde 2 kişi daha aynı sorunu yaşadı, aldıkları cevap iade süreniz geçmiş. Yani hemen kontrol edip şikayet etmediğimiz için sahte ürünlere para ödemiş olduk maalesef.

19 Temmuz 2024 18:10 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

20 Temmuz 2024 13:51

Her görüşmede ve şikayette mailden dönüş yapılacak diyorsunuz, tarafınızdan şimdiye kadar hiç geri dönüş maili almadım. Bilginiz olsun!

Yasar sonuçtan hiç memnun değil

Yasar
27 Ağustos 2024 16:23
Gratis İnternet Mağazasın Siparişi Göndermiyor.
Esra sonucu yetersiz buldu

02 Ocak 2025 21:30

Betül
31 Temmuz 2024 11:48
Gratis'ten Sipariş Verdiğim Ürünlerimi Ve-lokal Firması Getirmiyor
Duhan sonuçtan hiç memnun değil

Duhan
06 Şubat 2024 19:52
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Nilay
05 Haziran 2024 12:21