Gratis'in 19.00'da Kapandığını Söyleyerek İçeri Almaması

Feyza
31 Mayıs 2024 20:40

Gratis Üsküdar cadde mağazası hiçbir şekilde müşterileri içeriye almıyor. Üstelik mağaza boş olduğu halde. Kapıda bekleyenler olarak mağazanın kapanış saatinin 22.00 olduğunu ve indirimin de bu saate kadar devam edecek şekilden duyurulduğunu ve yazılı bir bildiri bile yayınlanmadan böyle bir şey yapamayacaklarını belirtmemize rağmen içeriye alınmadık. Saat 19.00 itibari ile kapandıklarını, içeriye kimseyi almayacaklarını ve merkezden bu şekilde talimat aldıklarını söylediler. Bu yapılan insanları yanıltmaktan başka bir şey değil. Sabahtan beri online sitesinden sipariş vermeyi deniyorum ancak en ufak bir şey dahi alamadım. İnsanlar iş yerinden, okuldan çıkıp mağazaya gidiyor ancak 19.00 itibari ile kapandık deyip ortada hiçbir bildiri dahi yayınlanmamasına rağmen kimseyi mağazaya sokmuyorlar. Bu insanları alenen yanıltmak. İndirimli ürün satmayacaksanız yapmayın indirim falan. Sabahtan beri denememe rağmen onlinedan tek bir ürün bile alamadım. Mağazaya gittim içeriye alınmadım. 19.00 itibarı ile kapatma ve içeriye kimseyi almama talimatı aldıklarını söylediler. Resmi olarak yayınlanmayan bir bildiri üzerinden bunu yapamazlar. Kesinlikle kimseye önermiyorum.

03 Haziran 2024 14:08 (Şikayetten 2 gün sonra)

Gamze
01 Haziran 2024 02:25