Sadık sonuçtan hiç memnun değil

İphone 14 Pro Max Ekran Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

28 Aralık 2024 00:15

Merhaba. Teknosa'dan almış olduğum iPhone 14 Pro max telefonum, 25 Aralık 2024 tarihinde ekranında bir anda pembe bir çizik oluşmuş olup 5 dakika sonra ekran otomatik olarak kapanmıştır. Şarjım bu esnada %99 idi. Cepa AVM deki Gürgençler iPhone servisine götürdüm ve beni arayacaklarını söylediler. 27 Aralık günü benim aramam üzerine bana bilgi verdiler ve telefonda sıvı teması olduğunu söylediler. Bu arada telefon daha önce hiçbir işlem görmedi. Açılma vs ilk defa 25 aralıkta Gürgençler bayisine götürdüm orada açıldı (iPhone telefonlarda sıvı teması olduğunda telefon sarja takıldıktan sonra telefon bildirim verir. Böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Telefonumu şarjdan çektikten 1 saat sonra olan bu pembe çizik masanın üstünde dururken olmaya başladı) Lakin ne sıvı teması ne de düşme kesinlikle olmamıştır. Gözüm gibi baktığım telefonuma sıvı teması demelerini kesinlikle onaylamamaktayım. Ayrıca telefonumun garantisi de devam etmesine rağmen garanti kapsamında olmadığını söylediler. Telefonum düşse ya da suya girse söz konusu bile yapmayacağımı belirtmek isterim. Bu konu ile ilgili CİMER ve Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Bu kadar paralar verip de cihazın kendi kendine ekranından pembe çizik oluşup kapatması ve arkasında durmayan Apple gibi bir telefon için kötü ve benim için üzücü.

30 Aralık 2024 10:19 (Şikayetten 2 gün sonra)
Sadık

31 Ekim 2023 10:59
Gürgençler Den Aldığı İphone 14 Promax Apple In Hiçbir Testini Geçmedi
gurgencler-den-aldigi-iphone-14-promax-apple-in-hicbir-testini-gecmedi-2.pdf

08 Ağustos 2025 13:54
apple-yetkili-servisi-sonrasi-suya-dayanikliligini-kaybeden-iphone-ve-garanti-magduriyeti-4.jpg
apple-yetkili-servisi-sonrasi-suya-dayanikliligini-kaybeden-iphone-ve-garanti-magduriyeti-3.jpg

03 Temmuz 2025 20:16
Alper sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 19:47