Hesap Blokesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

06 Kasım 2024 15:49

Halkbank hesabım, benim hiçbir alakam olmadan bloke edildi. Ne hesap şifresini değiştirebiliyorum ne de para transferi yapabiliyorum. Müşteriyi mağdur etmek mi amacınız? Ben kendi isteğimle arayıp hesabı kapatın desem, hiç kimse kapatmaz. Çabuk bir şekilde hesabımın açılmasını ve mobil bankacılık şifremi değiştirilmesini talep ediyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum, fakat hiç kimse müşteri hizmetlerine bağlamıyor. 'İşleminizi şubeden yapın' deyip kapatıyorlar. Acil olarak hesabımın açılmasını rica ediyorum.

07 Kasım 2024 10:28

Dün Halkbank'a şikayette bulundum halde hesabın blokesi yine kalkmadı bu bilinçli yapılıyor 1 haftayı geçik bir süredir hesapta bloke var inceleme yapılıyor deniyor inceleme 1 günlük bir olay bile bilir mağdur ediyorlar ama şu bloke kalksın hesaptaki parayı alıyım hesabı komple kapatacağım

07 Kasım 2024 10:23

Halkbank hesap blokem hala açılmadı şikayet varda yazdım halde yine açılmadı bu bilinçli yapılıyor kasıtlı yapılan bir şey kaldırın blokeyi hesabı da kapatacağım bile bile mağdur ediliyorum dün Halkbank şubeye de gittim ama yok hiçbir şekilde dönüş yapan yok arayan soran yok

06 Kasım 2024 16:10 (Şikayetten 21 dakika sonra)

06 Kasım 2024 16:15

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Cihan
Cihan
06 Kasım 2024 16:57

1 haftadır hesap blokeli bunun inceleemesi kaç gün sürecek açın kardeşim benim hesabımı başkasının şikayetiyle hesabıma bloke konuluyor yeminle mağdurum

Sorun neyden dolayıymış bende de aynı sorun var internet bankacılığını giremiyorum

Elif
Elif

Merhaba blokenizi kaldırabildiniz mi acaba aynı sorunu yaşıyorum

Hesap Blokesi Ve Mağduriyet

Rozerin
28 Ocak 2025 13:15
Hesap Blokesi Ve Mağduriyet

Halkbank Şubeye Gitmeden Hesap Kapatma Talebim Karşılanmıyor!

13 Mayıs 2025 18:13

Nazlı