Eksik Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Sorunu

13 Kasım 2024 10:25

Hepsiburada dan Huawei matepad11.5 s almıştım yanında kasım indirimleri ile Huawei m-pencil 3. Nesil indirimli geliyordu. Kargom geldi. Tablet ve kutusu tam ama kalemim kargonun içinden çıkmadı. Müşteri hizmetlerinden talep oluşturdum ama bana bir bilgilendirme dahi yapılmadı.
Ben bu tableti not tutmak için almıştım kargomun içerisinden kalem çıkmayınca çok sinirlerim bozuldu. Kimse benimle ilgilenmedi zaten kargo geldiğinde dış katmanı bayağı yıpranmıştı. Kalemim kargomun kenarından alınmış da olabilir. Umarım kalemim en kısa zamanda hasarsız bir biçimde bana teslim edilir.

16 Kasım 2024 14:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

19 Kasım 2024 14:53

Kargo Gecikmesi Ve Eksik Ürün Nedeniyle Mağduriyet

20 Eylül 2025 09:51
Yusuf sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2025 18:10
"Eksik ürün talebimiz dikkate alınıp gönderimi sağlanmıştır. İlgilendiğiniz için teşekkürler Hepsiburada."
Hediye Kalem Eksik Gönderildi, Mağdur Edildik
Hediye Kalem Eksik Gönderildi, Mağdur Edildik
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgiyle Satın Aldığım Tablette Eksik Kalem Mağduriyeti

Abdurrahman
22 Ekim 2025 08:07
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Hediyeli Olarak Satılan Tabletin Kalemi Gönderilmedi, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

15 Eylül 2025 09:57
hediyeli-olarak-satilan-tabletin-kalemi-gonderilmedi-musteri-hizmetleri-ilgisiz-kaldi-2.jpg
hediyeli-olarak-satilan-tabletin-kalemi-gonderilmedi-musteri-hizmetleri-ilgisiz-kaldi-1.jpg
Salih sonuçtan memnun

08 Kasım 2024 16:30
"Biraz uzun sürdü ama en sonunda problem çözüldü. Teşekkür ederim."
Eksik Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet
Eksik Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet