Metin sonuçtan hiç memnun değil

Habersiz Yapılan Alışveriş Ve İade Sorunu

27 Kasım 2024 12:49

Değerli yetkili,
22.11.2024 tarihinde Hepsiburada firmasının sitesinden benim haberim olmadan 34.255 TL tutarında tek çekim alışveriş yapılmış. Ben de fark edince hemen 24.11.2024 tarihinde siteyi arayarak ürünün teslim edilmemesini ve siparişin kesinlikle iptal edilmesini istedim. Yaklaşık 4 defa aradım ve acil kodu ile bilgi bıraktım. İlkinde ürünün teslim edilmediğini ve kayıt aldıklarını söylediler. Pazartesi, 25.11.2024 tarihinde tekrar aradılar beni ve kargonun iade edildiğini, yapacak bir şey olmadığını söylediler. Ben, iki ayağı sakat olan, tek gözüm de görmeyen, emeği ile çalışan mobilya boyacılığı yapan bir insanım. Emeğimle akşama kadar zımpara yapar, tiner kokuları içerisinde çok zor para kazanan bir kişiyim. Bu kurumsal siteye söylememe rağmen ürün iade edilmiş ve de zararım maalesef karşılanmadı. Ben de savcılığa gidip başvuruda bulundum. Bu site ne kadar vurdumduymaz davrandı. Neden kargoyu iade etti? Neden karşı tarafa tedbir koymadı gibi birçok soru var aklımızda. İnşallah savcılık takip eder, bulur ve alınan ürüne veya teslim alan kişiye ulaşır ve benim zor kazandığım bu parayı tekrar kartıma yatırır. Benim bu meblağı ödemem mümkün değildir. Artık ben de icralık olurum gibi gözüküyor. Allah'ım böyle kişilerden, kurumlardan bizleri korusun.

27 Kasım 2024 12:56 (Şikayetten 7 dakika sonra)

29 Kasım 2024 14:15
Metin
Metin
29 Kasım 2024 14:19

Ben size ürünü 3 kere aradım teslim edilmesin diye ısrarla söyledim. Bunlar aldatıcı üçkağıtçı yanıltıcı kişiler dedim. Kesinlikle ürünü teslim etmeyin dedim ama siz ürünü teslim ettiniz ve benim kredi kartımdan çekilen 34.225 TL gitti. Acaba bunun sorumlusu kimdir? Sizin gibi firmaya markaya takışan benim zararımın karşılamanızdır. Sizden önemle ricam budur. Saygılarımla

Hakif sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 23:19
Samet sonuçtan memnun

29 Şubat 2024 19:43
"24 saatten kısa bir sürede tarafıma ulaşıp gerekli işlemler sağlandı ve mağduriyet giderildi. Teşekkür ediyorum."
Hepsiburada Eksik Ürün Sürecini Yönetemiyor!
Hepsiburada Eksik Ürün Sürecini Yönetemiyor!

21 Ağustos 2024 13:03
Yıldırım sonuçtan memnun

Yıldırım
14 Mayıs 2024 16:01
"Problem satıcıların kalitesiyle ilgiliydi. Hepsiburada sitesinde satıcı olarak yer alanların hatasından sorumludur ve müşteriyi memnun edecek çözümler üretmelidir. Sonuç olarak bu gereği yerine getirdiler teşekkür ederim. Henüz param elime geçmedi ama 2 günde iademin elimde olacağı söylendi."
Murat sonuçtan memnun

08 Kasım 2024 20:28
"Şikayetvar platformunun ilgisi için teşekkür ederim"
Hepsiburada'da İade Ve Hasarlı Ürün Sorunları
Hepsiburada'da İade Ve Hasarlı Ürün Sorunları