Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Asla Alışveriş Yapamayacağım Bir Daha!

06 Mayıs 2024 17:09

08 Mayıs 2024 09:47

Hepsiburada sayesinde defalarca param gitti ve karşılığını alamadım asla alışveriş yapmayacağım kurumsal bir firma gibi görünen ancak karşılığı olmayan bir alandır Türkiye'deki müşteri Avrupa'daki satıcılara karşı zemini boş kurumsallığı sayesinde mağdur ediyor

05 Mayıs 2024 14:33

20 Nisan da verdiğim ürünler 4 mayısta elime ulaşmadığı halde sipariş tamamlandı yazıyor gelen ürünler eksik elime ulaşmadı ve kargo tarafından aranma zahmetinde bile bulunmadan kapının önüne atıl bir şekilde bırakmışlar verdiğim diğer siparişlerin iptalini istiyorum fakat önce size ulaşması lazım diyor temsilciler inanılmaz derecede endişeliyim bu firmadan paramı alıp alamayacağımı dahi bilmiyorum

05 Mayıs 2024 13:06

Hepsiburada kargo Hepsiburada iade Hepsiburada sorumsuzlukları Hepsiburada eksik ürün Hepsiburada alınmadığı halde teslim edildi denilen ürün Hepsiburada yurt dışı ürün sorunu

06 Mayıs 2024 17:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Mayıs 2024 17:28

İlgisizliği örtmek ve buraya hemen ilgileniyoruz algısı yaratıp hiçbir şey yapmayışınızın cezasını ben ödüyorum insanlarımızın bu yurt dışı firmalar ile zemini oturmamış anlaşmalarınız ciddi anlamda mağdur ediyorsunuz ve bunun için tek bir şey yapmıyorsunuz

07 Mayıs 2024 15:44
07 Mayıs 2024 15:47

Hiçbir şekilde sorunum giderilmedi ve aleni olarak tüm param gitti sırf buraya attığını hazır mesaj ile olmuyor hakkımı helal etmiyorum hiçbirinize paramı alamadım 1 aydır mağdurum bu firmadan uzak durun tüm hukuki süreci buradan paylaşacağım

Berkcan sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Tarihine Uyulmadı, İptal Seçeneği Yok

15 Şubat 18:47

Hepsiburada Ve DHL'de Kargo Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetleri İletişimsizliği

12 Ocak 12:44
hepsiburada-ve-dhlde-kargo-gecikmesi-ve-musteri-hizmetleri-iletisimsizligi-3.jpg
hepsiburada-ve-dhlde-kargo-gecikmesi-ve-musteri-hizmetleri-iletisimsizligi-2.jpg
hepsiburada-ve-dhlde-kargo-gecikmesi-ve-musteri-hizmetleri-iletisimsizligi-1.jpg
Güven sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Teslim Edilmeyen Altın Bilezikler ve İptal Edilen Sipariş

11 Nisan 2025 17:17