Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 14:53

Yetkili Servis evrakı ile yaklaşık 2 ay önce almış olduğum iPhone 15 de arızadan dolayı ürün iadesi talebinde bulundum. Ayıplı mal statüsünde 6 ay içerisinde iade veya değişim hakkı kanunen tanınmıştır. 17.07.2024 tarihinde ürün ellerine ulaşmasına ve 3 gün içinde değerlendirme yapılır denilmesine rağmen hala değerlendirme sürecinde gözükmektedir. Hepsiburada sürekli müşteri hizmetleri kanalı ile talep oluşturma işleminden öteye başka işlem yapmamakta ve iade sürecini uzatmaktadır.

24 Temmuz 2024 14:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)

25 Temmuz 2024 08:56

Bende tam olarak bunu kastediyorum Sayın Yetkili, her seferinde talep aldık en kısa sürede dönüş yapacağız deniliyor. Ama bu kısa süre kavramı sizin için biraz karmaşık bir zaman dilimi sanırım. Bu bizim mağduriyetimizin gittiği çözümlendiği anlamına gelmiyor. Ama biz ödeme yaparken bu süreler saniyenin 100 de 1 kadar kısa sürüyor, siz işlem yaparken günler sürüyor. Lütfen Talep almanın ötesine geçin işlem yapın. Hepsiburada'nın zamanının bu kadar değersiz olduğunu bilmiyordum, bir işlem için bu kadar süre zaman harcanmaz.

26 Temmuz 2024 10:17

Merhaba Mustafa Bey, Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 106380450 numaralı kayıt üzerinden süreciniz devam etmektedir. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Erhan sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2024 09:32
"Teşekkür ederim."

11 Aralık 2024 12:02
Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada, Hakem Heyeti Kararına Ve Tüketici Haklarına Uymuyor!

03 Haziran 2025 14:30
Meryem sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2024 13:10
"Sürecin bu kadar uzatılması yarın dönüş yapılacak bugün dönüş yapılacak vb. Gibi cümlelerle oyalaması şikayet edene kadar da süreçle ilgilenilmemesi ya da ertelenmesi Hepsiburada'ya hiç yakışmadı..."
Özge sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 14:25

Hepsiburada Kategorileri