Hepsiburada Hediye Ayaklık Kampanyasında Yanıltıcı Uygulama!

04 Aralık 2024 00:10

Hepsiburada üzerinden Dyson süpürge satın aldım. Satın alma sayfasında, “süpürge satın alana ayaklık hediye” kampanyası belirtilmişti. Bu kampanyaya istinaden ürünü satın aldım ve sipariş sırasında ekran görüntüsü alarak kampanya şartlarının yer aldığı kanıtı sakladım.

Ancak ürün teslim edildiğinde, hediyesi olan ayaklık ünitesinin gönderilmediğini fark ettim. Müşteri hizmetlerinizle görüştüğümde bana “indirimli satın alma işlemi gerçekleştirdiğiniz için kampanya şartlarının geçerli olmadığı” şeklinde bir açıklama yapıldı.

Bu durum, satın alma işlemi sırasında belirtilen kampanya koşullarıyla çelişmektedir. Kampanya şartlarında bir sınırlama olduğuna dair herhangi bir bilgi verilmemiştir ve bu, yanıltıcı bir uygulama olarak değerlendirilebilir.

Satın alma sayfasında belirtilen kampanya koşullarına uygun olarak, hediyesi olan ayaklık ünitesinin tarafıma gönderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurmak zorunda kalacağımı bildirmek isterim.

Ekran görüntüsü ve sipariş bilgilerini talep etmeniz durumunda paylaşabilirim. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Ad-Soyad:Şeref i***
Sipariş Numarası:460 475 127
İletişim Bilgileri:0536*****11

04 Aralık 2024 00:13 (Şikayetten 3 dakika sonra)

06 Aralık 2024 08:31
Şeref
Şeref
06 Aralık 2024 22:55

En kısa süre derken ne zaman? Cevap bekliyorum. Destek olmanızı rica ederim

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 01:01

08 Nisan 2025 01:54
Hepsiburada Dyson V12 Kampanya Hediye Sorunu
Hepsiburada Dyson V12 Kampanya Hediye Sorunu
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 17:53

30 Aralık 2024 10:10