Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 14:26

Hepsiburada üzerinden yaptığım Schafer indirimi alışverişimde resmen kandırıldığımı düşünüyorum. İndirim döneminde aldığım ürünlerin tamamı çoklu alım sebebi bahanesiyle iptal edildi. Ancak çoklu alım denilen 4 adet saklama kabı iki adet vakumlu kaptır. Bunlar zaten tek başına bulunmaz hiçbir mutfakta. Para iadesi değil ürün tedariği istediğimi söylediğimde Hepsiburada ürünleri ayrı sipariş edebileceğimi söyledi. Dalga geçer gibi kampanya dönemi bittiğinde. Toplu alım olduğunu iddia ettikleri alışverişimi paylaşıyorum aşağıda. İndirim döneminde çoklu alım olmaması kuralı hiçbir yerde yazmıyor, bu insanları yanlış yönlendirmedir ve suistimaldir. Hem Hepsiburada'dan hem de Schafer markasından şikayetçiyim.

31 Aralık 2024 14:32 (Şikayetten 5 dakika sonra)

31 Aralık 2024 14:38

Zaten müşteri hizmetlerinizle görüştüm, herhangi bir çözüme ulaşılmadı. Daha yapıcı mağduriyeti gidermeye yönelik çözümlerinizi bekliyorum.

03 Ocak 2025 09:07
03 Ocak 2025 09:14

Daha önce verilen bilgilendirmenin aynısı yapıldı ve şikayetim herhangi bir çözüme ulaşmadı. Kampanya dönemi koşulları herhangi bir yerde belirtilmemişti ya da çoklu alım olduğunu iddia ettiğiniz ürünler dışındaki ürünler tarafıma gönderilmedi herhangi bir yapıcılık adına konuşma yok. Ayrıca başka müşterilere de bu durumu telafi adına kupon tanımlandığını gördüm Şikayetvar üzerinden, müşterileri de ayırt ediyorsunuz. Bir Premium üyesi olarak an itibariyle iptal ediyorum üyeliğimi. Ayrımcılığa, suistimale devam edin.

31 Aralık 2024 15:51
Hepsiburada'da İptal Edilen Sipariş Ve Çifte Standart Sorunu
Eda sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 16:16
Hepsiburada'da İptal Edilen Siparişler Ve Çözüm Eksikliği
Hepsiburada'da İptal Edilen Siparişler Ve Çözüm Eksikliği

30 Aralık 2024 22:14
Hepsiburada'da Haksız Sipariş İptali
Tümen sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 13:39
İndirimli Ürün Siparişimin Haksız İptali