Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'dan Sipariş Verdim Ürünler Hala Gelmedi

12 Kasım 2024 01:29

Hepsiburada üzerinden 3 Kasım 2024 tarihinde Tupperware damla serisi 5 parça ürün siparişi verdim. Ödeme yaptım. En geç 7 kasımda teslimat olur diye bilgi notu vardı fakat ürünler hala gelmedi. Sipariş kısmında da görünmüyor.
Yardımcı olursanız sevinirim

12 Kasım 2024 03:33 (Şikayetten 2 saat sonra)

15 Kasım 2024 13:33
18 Kasım 2024 18:18

Hepsiburada'dan sipariş verdim göndermediler. Şikayetlerimi ilettim yardımcı olacaklarını söylediler. Bugün siparişim geldi Avon'dan roll on göndermişler. Tupperware damla serisi 5 parça gelmesi gerekirken roll on gönderilmiş çok öfkeliyim. Hepsiburada firmasına yakışmadı.

18 Kasım 2024 20:04

Hepsiburada'dan ürün siparişim gelmedi. Şikayetimi yazdım, müşteri hizmetleriyle görüştüm ürünün hazırlandığını belirttiler, sık sık aradılar. Bugün evde yokken ürünüm Sürat Kargo ile gelmiş. Sağ olsun komşum aldı. Tupperware damla serisi 5 parça sipariş etmiştim Telefon gorusmelerinde de defalarca teyit ettik. Bugün gelen ürün Avon marka roll on. Parasını ödediğim halde ürün gönderilmediğine mi üzüleyim tekrar tekrar telefonla görüşüp zamanımı harcadığıma mi üzüleyim yoksa Hepsiburada tarafında dolandırılmış olmama mi üzüleyim bilemedim

Halit sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 12:05
Hepsiburada Ürün Kargoya Verilmedi
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 21:20
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rümeysa
26 Kasım 2024 13:20