Mert sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'nın Kupon Silme Sorunu: Haksız Uygulama Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

15 Kasım 2024 17:47

Hepsiburada'dan 1 Kasım tarihinde satıcısı Hepsiburada olan çeşitli Philips marka ürünler satın aldım. Sonrasında siparişlerim iptal edildi ve bana özür mahiyetinde 150 ve 300'er TL'lik 6 tane kupon tanımlaması yapıldı ve bunu mesaj olarak gönderdiler. Mesajda 14 günlük kullanım süresi olduğu ve 15 kasımda kullanım süresinin bittiğini belirten ibare vardı. Kuponlardan 1 tanesini kullandım ve 6 Kasım'da başka bir kupon kullanmak istediğimde kuponlarımın hepsinin silinmiş olduğunu gördüm. Son kullanım tarihi gelmeden kendi verdikleri kuponu kafalarına göre silmişler. Müşteri hizmetlerini aradım özür olarak sadece 1 adet kupon tanımlayabileceklerini geri kalan 4 tanenin üstüne yattıklarını söylüyorlar. Bu kabul edilemez bir şey. En kısa sürede üstüne yatılan 4 adet kuponumun da tanımlanmasını istiyorum.

15 Kasım 2024 19:40 (Şikayetten 1 saat sonra)

18 Kasım 2024 08:53

Merhaba Mert Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde yer alan 459689136 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Mert
Mert
26 Kasım 2024 21:48

Hiçbir çözüm yok, silinen 5-6 kuponun yerine 1 tane tanımlayıp sorun çözüldü deyip kapattılar konuyu.

09 Kasım 2024 11:00
Turgut sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2024 15:35
"Teşekkürler"
Hepsiburada'dan Sipariş Ve Kupon Krizi

11 Kasım 2024 14:55
İptal Edilen Siparişler Ve Yok Olan Kuponlar
Burak sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 09:46
İptal Edilen Siparişler Ve Geri Alınan Kuponlar
İptal Edilen Siparişler Ve Geri Alınan Kuponlar
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 11:14
İndirim Vaadiyle Müşteri Yanıltması