İptal Edilen Sipariş Ve Verilmeyen Promosyon Kodu Mağduriyeti

İptal Edilen Sipariş Ve Verilmeyen Promosyon Kodu Mağduriyeti
09 Aralık 2024 20:23

Gece indirim oldu. 2 Adet telefon zor bela sipariş verdik. Sabah temsilci bugün kargoya verilecek dedi. Daha sonra haberimiz olmadan iptal olmuş. Aradık nedir diye mağduriyet açısından promosyon kodu verilecek dendi oda verilmedi. Belki kredi çektik veya döviz bozdurduk sipariş için. Böyle kurumsal firmaya yakışmadı. 35.000 küsur tl zarar var arada. Bizim sorunumuz değil yanlış fiyatlandırma olayı

09 Aralık 2024 20:27 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Emre
Emre
09 Aralık 2024 20:31

Maalesef müşteri temsilcisi yardımcı olamadığı için buraya yazmak zorunda kaldım. İlk 2 gün kupon verilecek dendi. Şimdi bugün aramışlar maalesef Yapacak bir şey yok diyorsunuz. Böyle iş mi olur? Ben sonuç olarak sizin alışveriş sitenizden alışveriş yaptım kurumsal olduğunuz için sizin sitenizde satış yapan firmaların sorumluluğu size ait

12 Aralık 2024 09:20

Merhaba Emre Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 911965832 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Ziya sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 15:23
Hepsiburada Haberim Olmaksızın Siparişim İptal Edildi.
Hepsiburada Haberim Olmaksızın Siparişim İptal Edildi.
Umut sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 14:31
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 22:12

03 Ağustos 2024 02:36