R. Gençağa sonuçtan memnun

Kayıp Kargo Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

16 Aralık 2024 15:11

13.12.2024 tarihinde tarafımca +90 ***********75 numaralı telefondan Aras kargo yetkilisi olan şahıs tarafından arandım ve aldığım ürünün teslim edilmek üzere 19003 sk. Bina no 3 blok d İbni Sina Mah. Şahinbey Gaziantep adresinde olduğunu ve evde olup olmadığım soruldu. Kendilerine evde olmadığımı söylediğimde şahıs güvenliğe bırakacağını söyledi ancak tarafımca güvenlikle görüşüldüğünde böyle bir kargonun gelmediğini öğrendim. Hemen ürün sağlayıcısıyla, d-MARKET elektronik hizmetler ve ticaret aş, Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. No 12 Trump Towers Kule 2 Kat 2 Şişli - İstanbul, VKN:2650179910, 0850 252 40 00, iletişime geçerek durumu anlattım ancak kendileri kargo firmasıyla, Aras Kargo Yurt İçi Yurt Dışı Taşımacılık A.Ş., 0720039666, Rüzgarlıbahçe Mah. Yavuz Selim Cad. No. 2 / 2 İstanbul / Beykoz, 2165385500, ile iletişime geçtiklerinde böyle bir olayın gerçekleşmediğini ve benim kodu başka birisine söylediğimi iddia ederek olayın kendileri ile alakalı olmadığını belirttiklerini söylediler. Ben de kargonun elime geçmediğini bu sebeple iade istediğimi belirttiğimde aracı firma tarafıma 'Siz başkasına teslim ettirmişsiniz bilginiz olsun' cevabını aldım. Bu olay ile alakalı bahsi geçen tüm firmalardan şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını arz ederim.

kayip-kargo-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-3.pdf
kayip-kargo-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.pdf
kayip-kargo-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.pdf
16 Aralık 2024 15:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Aralık 2024 15:14

Üyeyim zaten, destek almaya çalıştım aldığım cevap budur.

17 Aralık 2024 14:08

Tarafıma sabit sesli olarak dönüş yapılıp incelediklerini söylediler; dünden 4 gündür tek yaptıkları inceliyoruz demek onu da zahmet edip kendileri dile getirmiyor.

19 Aralık 2024 09:09
24 Aralık 2024 14:42

Bugün itibarıyla Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruma ilişkin arandım ve iade sağlandı.

20 Mayıs 2024 11:54

14 Ekim 2024 18:58
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Ve Aras Kargo İşbirliğinde Yaşanan Süreç Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

05 Haziran 2025 09:57
Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 15:54

Hepsiburada Kategorileri