Fikret sonuçtan memnun

Teslim Edilmeyen Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

13 Aralık 2024 23:33

Hepsiburada alışveriş sitesinden 29/11/2024 tarihinde almış olduğum Philips marka tost makinesi adresime teslim edilmediği halde, teslim edilmiştir diye sisteme not düşmüşler. Müşteri hizmetlerini aradığımda, mobil koduyla teslimat yapıldığı ifade edildi. Müşteri hizmetleri çalışanına telefonuma herhangi bir kod gelmediğini ve adresime herhangi bir kuryenin kargo getirmediğini ifade etmeme rağmen mağduriyetimi çözmek için herhangi bir adım atılmadı. Ben de Sürat Kargo'nun adresime bakan dağıtıcısını bulup, adresime bir ürün teslimatı yapıp yapmadığını sorduğumda teslimat yapmadığını söyledi. O halde sistemde neden teslimat yapılmıştır diye gözüküyor? Hepsiburada gibi güvenilir, aylık ücret verip üye olduğum bir firmanın, müşterilerinin söylemlerini dikkate almamasını ve mağduriyetleri çözmek için yeterli çaba sarf etmemesini esefle kınıyorum. Şikayet başvurumdan sonraki gelişmeler hakkında beni bilgilendirmemiş olmaları ise ayrı bir sorun. Mağduriyetimin bir an önce giderilip ya ürünün tarafıma ulaştırılmasını ya da ürün bedelinin tarafıma iadesini istiyorum.

13 Aralık 2024 23:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Aralık 2024 14:30

Merhaba Fikret Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 893167325 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

13 Kasım 2024 23:17

15 Mart 2024 10:48
Hepsiburada Alışveriş Sitesinde Yaşadığım Mağduriyet

11 Temmuz 2023 14:26
Hepsiburada Satıcılı Sipariş Özensizliği
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 22:08
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
12 Aralık 2023 16:38