Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve Hesap Kısıtlaması Sorunu

09 Aralık 2024 20:46

Hepsiburada üzerinden robot süpürge aldım. Satıcı, pahalıya aldığım ürün yerine alt model ucuz bir ürün yolladı. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, değişim talebi açtılar fakat satıcı para iadesi yaptı. 2 gün sonra hesabım askıya alındı ve ödeme adımında sürekli ref001 hatası alıyorum. Aradığımda, iptallerden dolayı hesabımın askıya alındığını söylediler. 1 TL'lik dahi olsa ürün alamıyorum. Hesabımda alt limitsiz kurumsal çeklerim var ve ben bunları dahi kullanamıyorum. Satıcı beni yanıltmaya çalıştı, fark etmesek başaracaktı. Buna rağmen Hepsiburada, satıcı yerine tüketiciyi cezalandırmayı uygun görmüş. Açtığım tüm çözüm taleplerim Y****** Hanım tarafından olumsuz sonuçlandırılıp kapatılıyor. Kendisinin sanırım benimle kişisel bir problemi var, onlarca talebim anında reddediliyor. Daha yarım saat önce açtırdığım talebim bile ben atanmadan sistem üzerinden kapatıldı. Bilinçli bir tavır olduğunu düşünüyorum. Resmen satıcılarını korumak için tüketicisini harcıyorlar. Haksız ve taraflı tavrı için Y****** Hanım'dan ve satıcılara ön ayak olduğu için Hepsiburada'dan şikayetçiyim. Hesabım haksız bir şekilde kısıtlandı, resmen hesabımı kapatmış gibi bir durum söz konusu. Sadece buradan değil, tüm sosyal medya ve iletişim kanallarından şikayetimi yapacağım, bu da böyle bilinsin. Y****** Hanım, lütfen özellikle siz benimle iletişime geçin ve bana karşı gareziniz nedir, dile getirin. En kısa sürede hesabımdaki kısıtlamayı kaldırın.

09 Aralık 2024 20:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

12 Aralık 2024 14:25

Merhaba Özgür Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 438073700 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

14 Aralık 2023 12:03

01 Haziran 2024 18:55
Osman sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 02:52
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 10:26
Bora sonuçtan çok memnun

03 Mart 2024 14:42
"Teşekkürler, Hepsiburada yardımcı oldu."
Hepsiburada Firmanın Ürün Fiyatını Yükseltmesine İzin Verdi.
Hepsiburada Firmanın Ürün Fiyatını Yükseltmesine İzin Verdi.

Hepsiburada Kategorileri