Aydan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 11:26

Hepsijet kargo firmasının duyarsızlığı, tam bir aydır İstanbul'dan İzmir'e gelen kargom Güzelbahçe şubesinden tarafıma gönderilmedi. Beş ayrı kez şikayette bulunmama rağmen kimse ilgilenmedi. Malınıza sahip çıkan maalesef yok. O kadar şikayete rağmen bir ayın sonunda genel merkezden bana utanmadan 'Kargonuz elinize geçti mi?' diye sordular. Ben de 'Hayır, maalesef.' diye cevap verdim ama hala kargom ortada yok. Yazık.

29 Ekim 2024 11:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

30 Ekim 2024 12:15

Merhaba Aydan D. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

Aydan
Aydan
31 Ekim 2024 19:27

Ne kadar duyarsız ve birbirinizden bir haber oldunuz bu şekilde belli oluyor, 30 Ekim günü tarafınızdan arandı ve bilgilendirildim, arayan kişi çok üzgün olduğunu, 6 Kasım'da göndericiye artık kargonun ellerinde olmadığını bir şekilde gönderilemeyecek durumda olduğunu bildirdiklerini söyledi... ( Sim. Kart ) 5 kere dilekçe vermeme rağmen maalesef ben haberdar edilmedim, lütfen bu firma ile gönderileriniz çok dikkat edin başına her şey gelebiliir...

Begum sonuçtan çok memnun

26 Ocak 2024 11:30
"Mesajıma istinaden aksiyon alan tüm ekibe teşekkür ederim, ürün teslimi için gerekli desteği sağladılar."
Hepsijet Teslimat Sorunu!
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
11 Ağustos 2023 18:31

30 Temmuz 2025 15:01
Fidel sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 10:40
Hepsijet Kargo'da Kayıp Paket Ve İletişim Sorunu