Hazal sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2024 09:56
Hazal'ın Teşekkür Mesajı
“Görüştüğüm Ebru hanıma ilgisi alakası ve hızlı geri dönüşü için ekstra teşekkür ederim.”

Bir buçuk ay önce, 13.09.2024 tarihinde English Home mağazasından alışveriş yaptım. Bir ürün, firmanız tarafından 13 Eylül'de teslim edilecekti. Bildiriminiz geldi ancak evde değildim ve normal olarak iade süreci başlatmışsınız. Ancak, firma ile 01.11.2024 tarihinde görüştüm ve Hepsijet kargo firmasının ürünü kendilerine teslim etmediğini, bu nedenle 13.09.2024 tarihinden bu yana (neredeyse 2 ay olacak) para iademin gerçekleşmediğini söylediler. Hatta Hepsijet firmasının kendi içinde anlaşmazlık başlattığını ve bu nedenle bekletildiğimi ilettiler. Daha önceki 3 seferde böyle bir problem yoktu, ancak 4. görüşmede problemin sizden kaynaklandığı söylendi. Bu açıklamanın nedenini sorduğumda, daha önce firmanın özeli olduğu için size söylememişlerdir cevabını aldım. Tabii ki ikna olmadım ve sizi aradım. Hepsijet firmasını aradığımda ise görüştüğüm S*** Hanım, paketimin 16 Eylül'de (iade süreci başladıktan 3 gün sonra) saat 13:46'da B**** Hanım tarafından teslim alındığını iletti. Ancak firma sizi suçlamakta kararlı. Problemin sizden mi yoksa firmadan mı kaynaklandığını halen bilemediğim için sürekli şikayet yazmaktan başka bir şey yapamıyorum.

06 Kasım 2024 10:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

06 Kasım 2024 10:18

Merhaba Hazal K. Ben Ebru, 30573055 numaralı kaydınızın hızlıca çözülebilmesi için başlatılan süreç devam etmektedir. En kısa süre içinde sonuçla ilgili sizinle tekrar iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, hepsiJET

Hazal
Hazal
06 Kasım 2024 13:29

Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Gülbahar
05 Aralık 2023 10:25
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
22 Temmuz 2024 15:00
"Benim için tek çözüm kargomun elime ulaşması olur demiştim. Genel merkezden arandım ve Zehra hanım kargomun tekrar bana ulaşması için çok yardımcı oldu. Süreç tamamlanana kadar da beni arayıp süreç hakkında bilgilendirdi. Kendisine teşekkür ederim"
Hepsijet Kargomu İadeye Gönderdi
Hepsijet Kargomu İadeye Gönderdi
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 14:51
Mehmet sonuçtan memnun

06 Aralık 2024 17:48
"Gönderim bugün teslim edildi. Hızlı aksiyon alındı. Teşekkürler."
Hepsijet Kargo Teslimat Sorunu Ve Haksız Ücretlendirme
Abdulkadir sonuçtan memnun

Abdulkadir
12 Ocak 2024 09:05
"İlgiyle sorunu çözmeye çalışan müşteri temsilcisi Şeyma Hanıma çok teşekkür ederim. Kargom bizzat kapıma kadar getirildi."

hepsiJET Kategorileri