Emre sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2024 15:07

Su arıtma cihazı sipariş ettim. Kargoya teslim edildiği günden beri takip ediyorum. Teslimat çıktığını görünce Hepsijet'in WhatsApp hattından yazdım. Adresim köy olduğundan teslim edilmeyecekse merkezde bir adres vereyim oraya bırakın dedim. Adresi öğrenince köydeki adrese bırakacaklarını söylediler. Ve adres yanlış deyip iptal etmişler kargomu. Ben adresi yazıp sorduğumda sorun var demediler. İptal olduktan sonra iade olmasın diye yazdım. Whatsapp hattından oda bana iade süreci başlayınca arayın. Henüz başlamadı öyle işlem yaparız dediler. Bir gün sonra yazdığımda ürünün satıcıya geri iade edildiğini öğrendim. Tekrar yazdığımda bana adresin yanlış o yüzden iptal iade oldu yazdı. En başından söyledim böyle böyle diye konuşmalara baktım arkadaşlar gerekeni yapmışlar yanıtı aldım. Bende kargo firmasına yazılan adresi öğrenmek istedim. Yanlış beyan edildiğini iddaa ettikleri adresi söylemedi ve hattı kapattı. Benim sorunumu çözmedi. Bu süreçte kargoyu takip edip sürekli irtibat kurmaya çalışmama rağmen kargomu teslim etmeden geri göndermişler. Bu konudan şikayetçiyim. Hepsijet firmasının çalışanlarını denetleyip en azından özverili çalışmalarını istiyorum.

12 Aralık 2024 15:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

16 Aralık 2024 18:07

30 Mayıs 2025 19:27
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
24 Nisan 2025 15:38
Hepsijet Kargo Teslimatında Yaşanan Sorumsuzluk Ve Müşteri Mağduriyeti

Çağla
29 Temmuz 2024 13:09
Hepsijet Eksik Adres Sebebiyle Aramıyor Ve İade Ediyor Ürünlerimi

Hepsijet Kargonun Teslimat Bölgesi Sorunu!

21 Ağustos 2024 11:42
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
07 Ağustos 2025 19:47