Hepsilisans.com Yanlış Lisans Ve Yetersiz Destek: Windows 11 Home Alışverişinde Hayal Kırıklığı!

01 Aralık 2024 01:28

Ben kendilerinden önceden de alışveriş yapmanın verdiği güvenle Windows 11 Home için lisans satın aldım. Ardından kendilerinin bana ilettiği kod çalışmadı, hata verdi. Bunun üzerine WhatsApp'dan kendileriyle iletişime geçtim. Bana en az 2 kod attılar ikisi de çalışmadı, sonra Enterprise kod atmışlar ben de güvenimden dolayı gelen bildirimi onaylayınca sistem Windows 11 Enterprise oldu. Sonra durumu anlatınca yeni KEY attılar, bu sefer de sistem Windows 11 Pro oldu. Ben bilinçli bir bilgisayar kullanıcısıyım ve Windows 11 Home ihtiyacım olan ürün olduğu için Windows 11 Home aldım. Ayrıca kendilerinin beni Pro'ya yükseltmesinden dolayı bilgisayarımı formatlamam gerekti. Bütün bunların ardından format attığımda ''Size zaten KEY sağladık, başka KEY veremeyiz'' diyorlar. Bu durum hakkında THH'den şikayetçi de olacağım, Windows 11 Pro keyi başka sitelerde 7-8 TL'ye satılıyor, benim aklım yok mu da gelip 79 TL'ye kendilerinden Home lisansı almışım acaba?

09 Aralık 2024 10:10 (Şikayetten 8 gün sonra)

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Satışı ve Saygısız Müşteri Hizmeti Şikayeti

06 Ekim 2024 00:24
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 21:16
Aygün sonuçtan çok memnun

03 Aralık 2023 00:46
"Sağ olsunlar beklemememe rağmen beni yanıltıp geri dönüş yaptılar ve ürünü elime ulaştırdılar. Softixir.coma teşekkürler"

15 Haziran 2024 15:40