Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
27 Mayıs 2024 10:43

Yaklaşık 7 yıldır Hoover kurutmalı çamaşır makinesi kullanıyoruz. Bir sorun yaşamadık ve buna güvenerek evlenirken 1 sene önce evime Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesi aldım. Geçen aylarda makinenin su sızdırdığını fark ettim ve servis talep ettim. Servis geldi ve kapağın conta kısmından kaçırdığını, bunun kullanıcı hatası olduğunu söyledi. Makine henüz 1 senelik ve 7 senelik kurutmalı çamaşır makinesi kullanım tecrübemiz var.

Yükleyeceğim görsellerde contanın altında pas oluştuğunu ve contanın sündüğünü göreceksiniz. Bu sorunla ilgili servis bizden ücretli onarım için 3.000 liraya yakın bir ücret talep etti. Makineyi faturalı ve garantili olarak sıfır aldım. Bu makineyi kullanmayı bilmiyor olsam, diğer makineyi de bozmuş olmam lazımdı. Nasıl bir hata yapabilirim ki makinenin contasının altı paslanmış olabilir ve contası sünmüş olabilir?

Bu markayı yeni evlenecek çevremdeki tüm arkadaşlarıma önerdim, hatta bu markanın bulaşık makinesini de aldım. Ama kendi hatalarını kabul etmeyip, bir çamaşır makinesi kullanmaktan acizmişiz gibi 'kullanıcı hatası' deyip ürünlerinin arkasında durmamaları acı verici. Ben böyle bir sorun yaşamamak için sıfır ürün aldım, garantili ürün aldım ama firma kusurunu düzeltmiyor. Mağduriyetimin giderilmesini arz ediyorum.

28 Mayıs 2024 17:09 (Şikayetten 1 gün sonra)
Betül
30 Haziran 2024 21:54

Verdikleri numarayı arayıp servisle görüştüm aynı şeyi tekrar söylediler garanti kapsamında değil ve alttaki paslanan parça için de ekstra para istediler toplamda 3.500₺ istiyorlar eğer çözüme ulaşmazsa tamiratını yaptırıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Soner sonuçtan çok memnun

Soner
17 Şubat 21:15
"Markanın gösterdiği ilgi için teşekkür ederim. Benim gözümde marka güvenirliğini sağlamlaştırdı. ❤️"
Hoover Çamaşır Makinesi Su Sızıntısı Ve Servis Sorunu

Hoover Çamaşır Makinesi Sürekli Su Kaçırıyor, Servis Sorunu Çözmüyor