Hoşseven Isı Yalıtım Hoşseven Soba Isıtmıyor

31 Ocak 2024 19:07

1,5 yıl önce Hoşseven marka doğal gazlı soba satın aldık. Satın aldıktan bir hafta sonra gaz kaçırmaya başladı. Servisi çağırdık, gaz kaçağına teflon ile müdahale ettiler fakat su teflonu kullanmışlar. Aldığımız günden bu yana yaşadığımız sorunlar şöyle: Cihaz sürekli patlama sesi gibi sesler çıkarıyor ve ailem bu durumdan dolayı tedirgin oluyor. Cihazın üzerinde sarı lekeler oluştu ve yalnızca 5 dakika çalışıp, sonrasında saatlerce duruyor. Bu sebeple oda soğuk kalıyor. Buradaki servisler eve gelmiyor ve aylardır uğraşmama rağmen kimse ilgilenmiyor. Müşteri hizmetlerini saatlerce aramama rağmen açan olmuyor. Artık ne yapacağımı bilemiyorum, aldığımız güne ve bize tavsiye edene çok üzgünüm; ne hizmet var, ne ilgi, hiçbir şey yok.

18 Mart 2024 12:59 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli müşterimiz öncelikle iyi günler diliyorum şikayetinizi ivedilikle çözebilmek için Samsun yetklil servisimiz pro kombi Emre Beyin iletişim numarasından (0544 689 26 05) ulaşabilirsiniz. Size en kısa zamanda hizmet verebilmeleri için servisimize ulaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Hoşseven Doğalgaz Sobasıyla Bitmeyen Sorunlar

07 Şubat 10:06
Ali sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 14:57
Hoşseven Isı Yalıtım Doğalgaz Sobası Sorunu Ve İade Talebi!
Mediha sonuçtan hiç memnun değil

Hoşseven Sobası: Sürekli Kapanma Ve Ulaşılmaz Servis Sorunu

15 Ocak 15:08