Sena sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Bayrampaşa Günlerdir Nakliye Yapmıyor

Sena
24 Eylül 2024 14:45

16.09.2024 tarihinde satın almış olduğumuz 194817940 sipariş numaralı ürünlerimizin nakliyesi ile ilgili ciddi sorun yaşıyoruz. Aldığım gün bize 19.09.202 tarihinde nakliyesi yapılacak dendi, işten izin aldım evde nakliyenin gelmesini bekledim. Saat 15.00 olduğunda ne teslimat mesajı gelmişti ne arama. Ben IKEA'yı aradığımda öğrendim ki nakliye sırasında ürün hasar görmüş bugün getiremeyeceklermiş…. Ben aramasam bana haber veren yok ben boşu boşuna evde oturup bekliyorum…. Tekrar arayacağız dediler yeni tarih için. Aradılar yeni tarih 21.09.2024 dediler. O tarihte şehir dışında olacağımızı, evde kimsenin olmayacağını ve en erken 24.09.2024 tarihinde evde olabileceğimizi söyledik. Tamam öyle güncelliyoruz dediler ama tabi bunu güncelleyene kadar aramadığımız birim ve numara kalmadı… Mağdur biz değilmişiz gibi bir de müşteri temsilcileri, Bayrampaşa mağazadaki nakliye birimi sürekli bizi azarlayarak konuştu… 21.09.2024 tarihinde akşam 21.00 sularında evde misiniz nakliyeye geliyoruz diye arandık oysa biz tarihi güncellemiştik? Bugün şu an 24.09.2024 tarihindeyiz saat 14.00 ve bize kimse ulaşmadı biz IKEA'yı aradığımızda dedikleri tek şey kaydınız gözükmüyor biz sizi gün içinde bilgilendireceğiz. Ben yine bugün işten izin aldım evde oturdum bekliyorum. Bugün o siparişleri getirmek zorundasınız yeter artık! Ne zaman nakliye ücretsiz olsa ya aracın tekeri patlıyor, ya ürün hasar alıyor ne hikmetse Doyduk yalanlarınıza artık! Eğer ücretsiz nakliye sizi zorluyorsa o zaman kurumsal kart ile alışverişlerdeki ücretsiz nakliye hakkını kaldırın bizi de daha fazla mağdur etmeyin Acil desteklerinizi rica ederim

Aytac sonuçtan hiç memnun değil

Aytac
21 Ağustos 2024 14:30
IKEA Bayrampaşa'da Teslimat Sorunu Ve İlgisizlik!
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
20 Eylül 2024 15:42

Erkan
04 Eylül 2024 11:07

Latif
18 Ekim 2024 17:32
Karin sonuçtan hiç memnun değil

Karin
30 Ekim 2024 21:50