Instagram Hesabım Çalındı Ve Böylelikle Numarama Erişildi

Hayrunnisa
26 Mayıs 2024 18:46

Instagram hesabım @r****a***_ çalındı. Hiçbir şekilde giremiyorum ve hesabımın kapatılmasını arz ediyorum. En yakın zamanda, en hızlı şekilde. Aksi takdirde yaşadığım talihsiz olayla ilgili Instagram'ı da hukuk sürecine eklemek zorunda kalacağım.

Instagram'ın böyle bir olayla ilgili isminin kirlenmesini isteyeceğini düşünmüyorum. Burada bir tek ben mağdurum fakat iş hukuka taşınırsa birçok kullanıcının da bu konuyla ilgili sorun yaşaması durumunda işin büyüyeceğini belirtmek isterim. En yakın zamanda dönüş sağlarsanız memnun olurum.

26 Mayıs 2024 18:06

Serra ÖZEL'in sikayetvar.com sitesine yazdığı (ayrıca nasıl bu kadar kolay bir şekilde hakkımda asılsız şeyleri paylaşmaya izin veriyor anlamış değilim) hakkımda yazdığı her şey asılsızdır ayrıca bu şikayetten sonra kişisel Instagram hesabım çalındı şu an giremiyorum serra ÖZEL'in hakkımda yazdığı yalan yanlış iftiraları ve numaramı yaymasından dolayı dava açacağım ve Instagram'in bu hesabımın çalınması ayrıca hesabım çalındığında telefon numarama bu kadar kolay erişilebilmesini derhal çözülmesi gerekiyor tekrardan dediğim gibi ben Rumeysa Arslan olarak bu konuyla ilgili yakından uzaktan alakam yoktur hesabım çalındı ve şahsıma iftira atılıyor bu iftiranın kalkması için adalete başvuracağım yarın

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Askıya Alındı
14 Takipçi
Hesabım Çalındı
1 Takipçi

29 Nisan 2024 20:52

05 Ekim 2024 16:51

15 Nisan 2025 22:21
Ay Pusat sonuçtan hiç memnun değil

Ay Pusat
12 Ağustos 2023 12:50
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
23 Kasım 2024 13:41
"İlginiz ve paylaşımınız için teşekkürler."

Instagram Kategorileri