Ahmet sonuçtan çok memnun

15 Ağustos 2024 11:53
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetimiz telafi edildi. Teşekkürler”

Intersport mağazasından satın aldığım 28 Nisan 2024 tarihli Nike marka ayakkabı, 3 aylık kullanımda tabanında sağ ayakkabının yapışma yerinden 10 cm uzunluğunda ve 4 cm derinliğinde, sol teki ise aynı yerden 3 cm uzunluğunda ve 1 cm derinliğinde açılmıştır. Ayrıca topuk yerlerinde yıpranmalar mevcuttur. 27 Temmuz 2024 tarihinde mağazaya teslim ettik. Bu açılma yerlerini kırmızı kağıtla işaretledik, gözlerinden kaçmasın diye. Satın alınalı 90 gün oldu, ancak her gün kullanılmayan bu ayakkabı, buna rağmen deforme olunca satıcıya faturası ile teslim edildi. Ancak Intersport, iade almıyor, değişim yapmıyor, hatta tamirat yapmıyor. Direkt ürünü geri gönderdiler. Şimdi ise sesimizi buradan kullanıcılara ileteceğiz. Nike ve Intersport, sattığı ürüne sahip çıkmayan, ürünü mağazadan çıkınca daha işi olmayan bir marka ve kuruluş mudur? Belki bizim ürünleri yetkisiz, işten anlamayan biri inceleyip geri dönüş yapmıştır. Belki mağduriyetimiz çözümlenir. Pek umutlu olmasam da...

15 Ağustos 2024 12:27 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İNTERSPORT Müşteri Hizmetleri

15 Ağustos 2024 22:02
intersport-nike-marka-ayakkabi-1.pdf

Bu hazır ileti, tamamen oyalamaktan başka bir şey değil. M****E adında bir müşteri danışmanı aradı. Ürünü tekrar Mağazaya iletmemi, ikinci bir inceleme yapılması için bilgi verdi. Sanki ürünü evde ben imal ettim. Üzerinede Nike markası yapıştırdım, ve bir de İntersport faturası uydurdum. Malzeme hatası nasıl olmaz. Aklı başında biri, anlatabilirmi. İkinci incelemeyi yapanların daha uzman olduğu vb. Bilgiler tarafıma iletildi. Yüklediğim resimlerden de anlaşılacağı üzere, kesinlikle malzeme hatası olan ürün neden tekrar incelensin. İlk aşama inceleme yapanların daha dikkatli olmaları ya da, eğitim verilmesi gerekmez mi. Sonuç olarak oyalamaktan başka bir şey değil. Karar verecek olan uzman ekip, yüklediğim resimlere baksın, ayrıca ilk ekibin raporunu incelesin. İşim gücüm bitti, mağazaya git-gel benim zamanım var mı, ulaşım imkanım var mı, gidip gelebiliyor muyum, soran yok. 3569 TL para verdim. Fatura üzerinden 90 gün geçti Ürün toplasak 50 gün kullanılmadı. Bir ürün nasıl bu kadar dağılır. Yapışkanlar nasıl kopar, iç malzemesi nasıl poslanır. Sizin mantığınıza göre 50gün giyince, yeni bir ayakkabı almalıyım. Tekrar aranacakmışım vb. Bilgiler verildi. Bekliyoruz, bakalım intersport nasıl bir marka, sattığı ürünün arkasında duracak mı, bekliyoruz. Bu arada kanuni haklarımızı zaten kullanacağız. Yani 3569 TL verdim şimdi bir de bu ürünün kullanamıyorum. Olduğu gibi duruyor. Siz Belli ki, kolay para kazanıyor olabilirsiniz. Ancak ben onlardan değilim. Verdiğim Bedelin karşılığında, hizmetimi alacağım. Derhal ürünün birebir aynısı ile değişimi gereklidir. Yeni gelen üründe aynı şekilde kopsun, ayrılsın onun içinde aynı mücadeleyi vereceğim. Daki 2 yıl garanti süresi bitene kadar.

19 Ağustos 2024 22:00

Bugün itibarı ile Mağduriyetimiz giderildi. Müşteri danışmanı M**VE hanıma teşekkürler. Mağaza çalışanlarına teşekkürler. Ürün iademiz yapıldı ve bu ürünün yerine aynısını ya da farklı alışveriş yapma imkanı sağlandı. Teşekkürler

19 Ağustos 2024 22:01

Mağduriyetimiz telafi edildi. Teşekkürler

Murat sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 19:30
Intersport Güvenilirlik Sorunu
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 14:52
Intersport Kalitesiz, Ayıplı Ürün Satıyor!
Ayten sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 22:24