Işıl sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 09:53

İntersport Maltepe mağazasından Skechers marka ayakkabı aldım. Ancak ürün 3 ay gibi kısa sürede yan kısmından gitti.

Ancak satış fişini bulamadığım için ürünü götüremedim. Şimdi fişimi buldum ve ürünü götürdüm. Ancak Skechers sayfasında ürünlerine 730 gün garanti vermesine rağmen, İntersport ürün için sadece 1 yıl garanti söz konusu bizde diyor.

Ben alışveriş yaparken bana bizde ürün garanti süresi daha kısa gibi bir bilgi verilmedi. Fiş üstünde de böyle bir açıklama yok. Skechers'ın 2 yıl garanti verdiği ürüne 1 yıl garanti verilmesi iki soru getiriyor akla: Ya ürün orijinal değil ya da satılan ürün defolu olabilir. Çünkü benzer şikayetler sistemde yine var.

27 Ağustos 2024 10:08 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İNTERSPORT Müşteri Hizmetleri

27 Ağustos 2024 18:16

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e‑mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, INTERSPORT Müşteri Hizmetleri

Işıl
Işıl
28 Ağustos 2024 17:11

Bana herhangi bir yolla cevap iletilmedi. Buraya açıkça yazar mısınız garanti süresi 2 yıl olan bir ürüne nasıl biz bir yıl veriyoruz diyebiliyorsunuz?

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 16:29
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 08:48
Intersport Alınan Skechers Ayakkabıda Yırtıklar Oluştu
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Şebnem
31 Mayıs 2024 14:27

Intersport Skechers Ayakkabıda Erken Deformasyon Ve Çözüm Sunulmayan İnceleme Sonucu

16 Ekim 2025 18:21
intersport-skechers-ayakkabida-erken-deformasyon-ve-cozum-sunulmayan-inceleme-sonucu-2.jpg
intersport-skechers-ayakkabida-erken-deformasyon-ve-cozum-sunulmayan-inceleme-sonucu-1.jpg
Emine sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 13:11