Handan sonuçtan hiç memnun değil

İpekyol Puan Kullandırmak İstemiyor!

30 Nisan 2024 10:59

İpekyol mağazasının yıllardır müşterisiyim. Normalde yapılan alışverişlerden sonra puan yüklenir ve diğer alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. 27.04.2024 Cumartesi günü 12.000 liralık alışveriş yaptım, Pazar günü ise ayrıca 5.000 liralık bir alışverişim daha oldu. Marka hala puanımı yüklemedi. Farklı bir alışverişte kullanmak istiyorum ve hakkım olan puanım nedense hala beklemede. Dünden beri müşteri danışmanı ile üç kez görüştüm. Eğer puanları harcatacak durumunuz yoksa, neden puan kazanılıyor diye reklam yapıyorsunuz? 2.000 liradan fazla yüklenmesi gereken ve hala beklemede olan puanlarım neden bir türlü yüklenmiyor? İsmimden ne kadar çok alışveriş yaptığımı ve markanızla uzun yıllardır alışveriş halinde olduğumu görebilirsiniz. Bu durumu hiç yakıştıramadım ve bozulan ürün kaliteniz dışında müşteri için çözüm üretememeniz oldukça düşündürücü. Bu kadar çok alternatif marka ve mağaza varken, son aldıklarımı iade edip, bir daha alışveriş yapmayacağım.

30 Nisan 2024 11:33 (Şikayetten 34 dakika sonra)
30 Nisan 2024 11:41

Sorunum hala çözülmedi! Çözüm üretmiş gibi cevap verdiniz sadece. Hala bekliyorum ve sebebini öğrenmek istiyorum?

Filiz sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2025 16:58
"Teşekkür ederim"
İdil sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 19:55
Mine sonuçtan hiç memnun değil

İndirim Sonrası Puan İadesi Mağduriyeti

26 Haziran 2025 17:02
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 12:53
İpekyol Online Siparişim Hala Teslim Edilmedi
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
15 Mayıs 2025 23:02