Burak sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Gecikmesi Ve İlgisizlikle Mağduriyet

24 Aralık 2024 12:06

İşbir Yatak'tan, İstanbul Levent Metrocity mağazasından 7 Kasım 2024 tarihinde Comfort yatak (180 X 200), baza+başlık (yine 180x200) ve alez satın aldım, kredi kartım ile ödedim. Ürünlerin 21 iş gününe kadar (yani yaklaşık 1 ay içinde) teslim edileceği söylendi. Oysaki bugün 24 Aralık, siparişimin üzerinden 47 gün yani yaklaşık 35 iş günü geçti.
Defalarca mağazayı aradım, İşbir Yatak müşteri hizmetlerini hem telefon hem mail ile defalarca ulaştım. Her seferinde "konu ile ilgileniyoruz, gerekli yerlere iletiyoruz, en kısa sürede bilgi vereceğiz" denmesine rağmen ne arayan ne soran var.
İşbir Yatak'ın kalitesine güvendim, ama bu kadar uzun süreceğini bilseydim kesinlikle almazdım. Defalarca İşbir'i aramama rağmen ilgilenen yok, geri dönen yok. Ürünler teslim edilmiyor, hala eski yatağım ve bazamda uyumak zorundayım. Üstelik faturam hala elime ulaşmadı.
İşbir Yatak beni mağdur etti, sizler de dikkat. Parasını ödediğiniz ürünler çok uzun süre elinize ulaşmayacak ve telefonlarınıza geri dönüş yapılmayacak. Bilginize.

profile profile
27 Aralık 2024 09:04 (Şikayetten 2 gün sonra)
Burak
Burak
27 Aralık 2024 15:13

Klasik cevap şablonu. Herkese aynı cevap. Ama geri aramak yok, sorunu çözmek yok, teslimat yok, özür dilemek yok. Böyle devam edin sayin İşbir Yatak!

Resul sonuçtan hiç memnun değil

İşbir'den Teslimat Krizi Ve Müşteri Mağduriyeti

05 Şubat 2025 18:01
İşbir'den Teslimat Krizi Ve Müşteri Mağduriyeti
Uğur sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2025 15:01
"Teşekkürler"

26 Aralık 2023 14:38
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 22:08
Şinasi sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Ankara Eryaman Şubesinin Teslimat Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

24 Aralık 2024 18:38