Neşe sonuçtan hiç memnun değil

JBL Wave Beam Kulaklık Çok Kötü Ses Kalitesi

JBL Wave Beam Kulaklık Çok Kötü Ses Kalitesi
20 Aralık 2023 00:41

Vodafone'dan faturaya cihaz desteğinden JBL wave beam kulaklık aldım. İnanılmaz derecede şaşkın ve üzgünüm JBL bir dünya markasıyken ses kalitesi Tahtakale'den alınma yan sanayiden beter bir ses kalitesi mevcut. Hijyen kurallarından alırken ne deneyebildim ne de geri iade edebildim. Servise gönderdim arıza var deyip yenisini vermişler lakin ses yine aynı şekilde kötü geldi değişim istiyorum saha üst modelle değişsin istiyorum değiştirmiyorlar. JBL'i ilk defa kullanmıyorum ama bu model kesinlikle hatalı üretim yardım edilmesini riza ediyorum.

20 Aralık 2023 09:32 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

23 Aralık 2023 00:46

Ürünü kargolayıp iade talebimi belirttim. Elinize ulaştığında geri dönüş beklerim sizlerde. Teşekkür ederim.

28 Aralık 2023 11:18

Merhaba Ürünü gönderdim çok kötü ses kalitesi olduğunu ve ücret iadesini istedim fakat bu konu ile ilgili bir geri dönüş sağlanmadı. Ürünün kargoya verilip geri gönderildiğini görüyorum henüz elime ulaşmadı. Fakat ben ürünü istemiyorum ücret iadesini istiyorum. JBL kalitesinde bir ürün değil o.

05 Ocak 2024 20:09

JBL wave beam kulaklığı Vodafone fatura destekli olarak satın aldım. Hijyen kuralları gereği deneyemediğim için satın aldıktan sonra denediğim kulaklık tam bir hayal kırıklığı çıktı. Ses kalitesi tahtakale yan sanayi ürünlerinden daha kötü. Ürünün bozuk olduğunu düşündüm servisine gönderdim yenisini göndermişler lakin aynı kalitesizlik sesin kötülüğü mevcuttu JBL’e iade talebi ile geri gönderdim. Asla JBL gibi dünya markasına yakışmayan bir kalite. Deneyemediğimiz için zaten şansa bırakmayıp özellikle Dünya markasını seçip o kadar ücrete ok dedim ama sonuç hüsran. Bana üründe bir problem yok deyip geri göndermişler. İademi onaylamışlar. Tüketici heyetine başvurmaktan başka şansım kalmadı. Lakin siz kullanıcılar almak isteyenlere ibret olsun diye yazıyorum JBL kalitesi asla güvenilmeyecek bir kaliteye geçiş yapmıştır. Sizlere yemin ederim yan sanayi ürünler bile JBL kalitesini sollamış. Çok pişmanım aldığıma ve bunca parayı boşu boşuna ödeyeceğim. İhtiyacım var diye ücretini de bilerek aldım neden vazgeçeyim ki kalitesiz olmasa. Yazık.

Mehmet sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 11:54
"Merhaba kendim bizzat Aztek Beşiktaş taki yerine gidip ürünü teslim ettim aynı gün arayıp değişim için onay alındı bir üst model olan JBL tüne Flex ile değişim yapıldı. Ayrıca özellikle Mustafa Kemal kültür merkezindeki teknik servisteki Danışman hanımefendiye. Özellikle teşekkür ederim konuyla alakalı ilgilendi ve hızlı çözüm için yardımcı oldu."
Huri sonuçtan çok memnun

Huri
16 Ağustos 2024 07:53
"İlginiz için teşekkür ederim, kulaklık değiştirildi"
Kadir sonuçtan çok memnun

Kadir
29 Ekim 2024 19:56
"Teşekkür ederim sorun giderildi"
JBL Servisinden Hayal Kırıklığı: Kulaklık Sorunları Artarak Devam Ediyor
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
14 Mart 2025 02:37